Targemate nõu ratta ostul → Vali Yamaha FZ6

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1097 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Vali Yamaha FZ6

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

AzA kirjutas:

Kui õnnestuks, siis 2gen sv650 oleks ka pädev või fz6 vms hea juhitavusega aparaat.

Hornet pole hea ratas (va kui su eesmärgiks on huligaanitseda). No lihstalt pole. Isetasend on nadi. Ma ei tea, mis sõitjad temas leaivad. Ma unustaks üldse ära kõik karburaatoritega masinad juhul, kui sul endal pole graaazi ja puudub soov tsiklit remontida.

Ma läheks Yamaha FZ6 järele (kõik "viltuste silmadega" variandid sobivad) - väga hea ratas ja sobib nii hästi alagajale kui vilunud sõitjale. Juhitavus on klass omaette. Nauditav. Ehk nagu üks välismaa arvustuse kirjutaja ütles "ratas, mis areneb koos tema sõitjaga". kui http://www.mototehnika.ee/used/2708516.
Minu järgmine valik oleks SV650.

Pikkuse pärast ära põe, see tundub ainult alguses ainult hirmutav. Et ikka mõlemad jalad täistallaga maha ulatuks. Kohe, kui esmane vilumus olemas jätab see sind täiesti külmaks. Ma olen peaaegu kindel, et foorumlane Korke on alla 160cm pikk aga sellest hoolimata sõidab tsiklitega millega isegi pikkadel meestel kaks jalga maha ei ulatu.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”