Targemate nõu ratta ostul

Kasutaja avatar

Heikik
Tsikkel: lenksuga
Tänanud: 19 korda
Tänatud: 21 korda

Re: Targemate nõu ratta ostul

Lugemata postitus Postitas Heikik »

Viskan õhku ühe mõtte, mida keegi teine ilmselt ei paku. Honda CBR 900RR 1999.a. Mitte nüüd see vanem, n-ö fox eye, vaid uuem, ühe pikema esitulega: https://mcn-images.bauersecure.com/uplo ... scale=down

Natuke juttu: https://www.motorcyclenews.com/bike-rev ... lade/1992/

Miks? Vanakooli karpapill ja bla-bla... AGA:

1. sigalihtne ratas;
  2. väga hea juhitavusega ja manööverdamisvõimega linnas, 16'' esiratas võimaldab soovi korral väga nobedalt keerata;
  3. bike kohta üle keskmise mugav istumisasend, mina ei väsinud ka pikemat maad sõites (oluliselt püstisem kui nt gixxer);
  4. praktiline - kaasreisija istme alla mahutad muretult ühe inimese söögi-joogi ja mõned vahetusriided; ninagondli torude külge saad matkates navi, telefoni või mida iganes panna - kasvõi sokid kuivama :mrgreen: ; suur ninagondel kaitseb päris hästi tuule ja vihma eest ;
  5. kuigi ta on suhteliselt kerge ratas, on ta suur ja maskuliinne - suur on lahe :lol: (samas on geomeetria nii palju mugav, et 50kg naine, kes üldse esimest korda tsikli selga ronis, sai ka hakkama ) ;
  6. mootorid kestavad jaburalt - tavaliste hooldustega 100 000 muretult. Mina müüsin enda oma kuskil 70 000 kandis ja väsimise märke ei olnud;
  7. R4 mootori kohta hakkab vääne väga madalalt;
  8. esituli valgustab pimedas paremini kui nii mõnelgi autol.

Päriselt ka. Kõikidest ratastest, millega sõitnud olen, igatsen ainsana taga just seda. Seni parim juhitavuse-mugavuse-mineku-praktilisuse kombo. Raske on neid leida ainult. Samas, selle raha eest võid saada üsna maasika isendi. Mina maksin enda oma eest aastaid tagasi 2200.

CBR900RR --> ER-6F --> 636 Ninja --> CBR1000RR --> 650MT --> Tiger 800 XC

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”