Kolmetähelised abimehed ja ... ma ei tea mis veel.

Kasutaja avatar

Stonekurg
Postitusi: 242
Liitunud: 21 Apr 2007, 15:46
Tsikkel: zx7r
Asukoht: Laulasmaa
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Re: Kolmetähelised abimehed ja ... ma ei tea mis veel.

Lugemata postitus Postitas Stonekurg »

Dusterx kirjutas:

Laitses awd subaruga on ringiaja vahe 4 sekundit, see peaks nii mõndagi ütlema. Lamellidega debiilikute all pidasin silmas siiski neid, kes maakohas, hooldamata teedel üritavad aastaid vanade lamellidega sõita, endal on hirmust kaki püksis, sest alles eila oli kraavis. Jääl peab siiski ainult nael, wrc pillidel pole ilmaasjata okkad all, miks nad lamellidega ei sõida talverallisid?
Kõik need kontrollid on nn idika kaitsed ning ka korralik tootjapoolne koonerdamine näit: Pole sul vaja veojõukontrolli, kui vanakooli sillalukk oleks endiselt küljes, nüüd on e-diff, juhuu, Nelikveolised on paarkorda aastas nelikveolised ja enamasti siis, kui seda enam vaja pole või on omadega hiljaks jäänud jne. Õnneks seda mootorratastele otseselt ei tõlgi, kuid kui näiteks ktm kergenduurol on varsti külglibisemise vastane seade, siis on kruusateede kraavides porgandeid rohkem, kui mammidel põllapääl :D

Seda 4 sek juttu võid naistele saunas rääkida, mulle on 2x naeltega nelikveolist laubaka pannud, sest ei suutnud oma sõiduvööndis püsida. :wack:

kawasaki zx7r

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”