Kolmetähelised abimehed ja ... ma ei tea mis veel. → Kolmetähelised abimehed ja ... ma ei tea mis veel.
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Kolmetähelised abimehed ja ... ma ei tea mis veel.
franz125 kirjutas:Ja mismoodi abs pidurdada segab.Ja pealegi olen lamellidega debiilik kel on 4vedu auto ainult abs-ga ja umbelahe oli hommikul driftida.
See muidugi teema ,milles ühest vatust ei ole,aga kes oskab ,see saab nii mõneski olukorras ilma ABS-ta kiiremini pidama.
Veojõu kontroll ja ABS on muidugi ka erinevatel autodel erinevas seades ja mõni ka lausa segab sõitmist.Skodal näiteks lülitasin veojõu talvel koguaeg välja,aga mersul ei tunne vajadust,sest sekkub siis kui juba tõesti vaja va mõned üksikud juhud.Eriti haigelt segas see Volvo XC90-l,seal lülitasin ka selle kogu aeg välja.Autod mul juba ammu ka ainult 4x4 ja rehv on talvel ainult lamell.
No ,aga tsiklile ei pea mina ka neid kolmetähelisi lisasid vajalikuks.Või kui nad on,siis peaks ikka olema ka nupp,kust kiirelt ja ilma menüüs surfamata välja saab lülitada.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.