Elu valikud: Tsikkel vs elukaaslane v vastupidi?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2008 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: Elu valikud: Tsikkel vs elukaaslane v vastupidi?
Need feminiseerunud naised on eelkõige silmakirjalikud näitlejad,sest jutt on neil kõigil vägev ja elus justkui kõik olemas. Aga kuna kodus pole ei peret ega meest ja üldiselt pikalt ilma olemisest on räige deprekas,siis on nad ka mingist hetkest alates normaalsele mehele väljakannatamatud.Ehk meest nad enam ei saagi,sest sellist ei kannata keegi välja.Üksi kodus olles on nad enamuses enesehaletsejad ja kui tilga alkot saab,siis ripub esimese ettejuhtuva mehe kaelas.
Minu meelest on normaalne mees on ikka veel naiste seas nõutud ja vähemalt minu tutvusringkonnas on neid ära pööranud moore mõni üksik.
Kahjuks on ,aga tendents väga sinnapoole,et hoopis mehed tänapäeval feminiseeruvad ja seda globaalselt. See jälle tekitab vastukaaluks naiste liigi ,kes saavad ise oma tööde ja tegemistega hakkama,sest jube palju nooremaid mehi on neile kõlbmatud. Ehk paljud nooremad mehed on nii kaua tegijad, kuni ema koju tuleb.
Aastatuhandeid on elatud nii,nagu loodus asjad paika pannud,aga nüüd on viimase kümnendiga see traditsioon peaaegu ära lammutatud.Mis edasi saab ei oska ilmselt keegi ennustada.
Aga kui mees tahab osta tsikli ja sellega sõita,siis normaalne naine teda selles ei takista.Varsti aga on võibolla nii,et naine hoopis ostab tsikli ja viib vahel ka mehe seljakotina sõitma.Tänapäevastunud mees on varsti nii klibu ja kerge,et sellist seljakotti vedada pole ka õblukesele naisele probleem.Vähemalt meeste riidepoodides on küll tendents selline.Mina ei saa enam peaaegu ühtegi riiet osta,sest kuhu käed varrukasse mahuvad ja ka rinnakohalt kinni läheb,siis vöökohast on tihti tagi nagu seelik seljas.Ülikonnal on ka nii,et püksid on 3 numbrit väiksemad kui pintsak.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.