Miks mulle ei meeldi porgandid ehk mis pagana päralt on vaja talvel mootorrattaga sõita
-
- Tsikkel: dr800, fjr1300p
- Tänanud: 99 korda
- Tänatud: 47 korda
- Kontakt:
Re: Miks mulle ei meeldi porgandid ehk mis pagana päralt on vaja talvel mootorrattaga sõita
ranel kirjutas:Ma ei saa see aasta üldse sellest loogikast aru. Ei ole mul naastuga linnas midagi teha see talv ning ometi see talv olen näinud rekordiliselt palju sõitjaid väljas. Lihtsalt nii rõve libe on.
Huvitav, et mis rehve nad küll kasutavad lumesopa sees liikluses sõitmiseks?
Mul tavaline mt60 rs corsa see aasta kuigi sõitmise vähemaks jäänud linna sees, maanteel pole väga kurta kuigi talvega on juba ära kulunud fzs600 all ning loodan et peab veel kuu aega vastu kuni saab suvekad alla visata
Sõidud linnas peamiselt parklates harjutamine ning maanteed, praegu umbes 2-3 nädalas käin sõitmas ning ca 3t km talvega kuid ca 2 mm keskelt alles, vb tava rs peaks paremini vastu kuid kardan et sellel ei oleks pidamist et ohutult sõita ...
eksarmukesed: thunderace, er6n, k1200rs, gsxf600, fjr1300(gen2), r6, fz6, dr650, vtr1000, f650gs, vfr800, fjr1300(gen1), fzs600, fjr1300p(gen1), ducu scrambler, f650gs Dakar, rs125, sv1000
hetkel südant soojendamas: dr800, fjr1300p(gen3)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.