Kas üldse tasub saada mootorratturiks, mootorratta omanikuks? Elukoht TLN kesklinn.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Re: Kas üldse tasub saada mootorratturiks, mootorratta omanikuks? Elukoht TLN kesklinn.
recaro kirjutas:Mulle ei mahu ka pähe, miks on vaja "algajaid" maha teha kohe.
Pole siin mingit ärapanemist. Teema alguses on näha, et algatuseks oli elu peaaegu lill. Tuli kollanokk, küsis pisut rumalavõitu küsimuse aga olgu - ega kõik ei saagi liiga tervad pliiatsid olla. Häid, toetavaid ja sõbralikke nõuandeid tuli uksest ja aknast. Tore ju. Vestluse edenedes on meelolu vähehaaval muutunud, sest abi- ja nõuküsija pole endale selgelt aru andnud, et nõuandjate soovitused on tulnud mitte juhumõtte ajendil vaid aastatepikkusest kogemusest. Ühel hetkel tekkis lugedes vägisi tunne, et muna õpetab kana ja teemaalgataja on natuke parem, kui ülejäänud kommuuni liikmed. Liiga ei tehtud siin kellegile - need paar teravamat repliiki teenis teemaalgataja ise auga välja.
Täiendatud: niikaua kui ma kirjutasin jõudis roadrider täpselt sama mõtet väljenda. Ta oli lihtsalt vähem diplomaatilisem kui mina.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.