Kas üldse tasub saada mootorratturiks, mootorratta omanikuks? Elukoht TLN kesklinn.

morse
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 291 korda
Tänatud: 233 korda

Re: Kas üldse tasub saada mootorratturiks, mootorratta omanikuks? Elukoht TLN kesklinn.

Lugemata postitus Postitas morse »

iSlanderEST kirjutas:
morse kirjutas:
  1. kohapealt kukutad ümber. eelpool õnnelikke juhuseid kirjeldatud. näiteks oled ratta kõrval, läheb tasakaal liiga palju teisele poole, ei jaksa tagasi tõmmata. ja muud toredad lood nagu näiteks jalg vajus maa sisse.
  2. aeglaselt nikerdades külje maha panemine. väga levinud algajate seas - aga juhtub kõigil: märjal murul parkimine, manööverdades esipiduri järsk haaramine, seisma jäädes on rattad kõrgel kohal ja jalad ei ulatu maha, you name it.

Ma olen kukkunud kohapeal paar korda. 1 juhus oli, kui unutasin kettaluku, hakkasin liikuma ja järsku esiratas seisis ning külili ma olingi. Teine kord oli, kui naine hakkas ratta selga ronima ning mul oli jala all kruusa. Muidugi seisin just paraja kallaku peal ka, niiet vasakul jalal oli ikka rohkem vaja pingutada asfaldini jõudmiseks. Ratas raske (kahe iniemse matkavarustus jne). Naine ronis, ma olin veendunud, et midagi ei juhtu, kui järsku saabas lihtsalt libises ja ei suutnud enam kinni hoida.
Need 2 kukkumist ongi ainsad, mis asfaldil juhtunud. Ja sõitnud olen 2011 aastast :P

kind of proves my point. :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”