Kas üldse tasub saada mootorratturiks, mootorratta omanikuks? Elukoht TLN kesklinn.

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Re: Kas üldse tasub saada mootorratturiks, mootorratta omanikuks? Elukoht TLN kesklinn.

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Ma olen ka noorena rattaspordiga tegelenud ja sõidan ka siiani rattaga,aga võin sulle kinnitada,et teoorias on asjad sarnased ,aga praktikas mitte nii väga.Eriti suure vahe teeb sisse sinu valitud tsikkel ja selle isteasend.Ma suudan siiani veel mingi aja jalgrattaga kohapeal seista(vanast kogemusest lihtsalt),aga tsikliga see pole nagu üldse sellisel moel teostatav.Vahe teeb sisse see,et jalgatas on sinust kordi kergem ja seal sa hoiad ennast tasakaalus ja jalgratas seisab koos sinuga. Tsikkel on sinust ,aga tublisti raksem ja sinu valitud rattal püsti asend ei ole ka loomulik asend.Kui sa ,aga püsti ei ole,siis raskuskese sinu ja tsikli suhtes sinu kahjuks ehk sa pead pigem tsiklit tasakaalus hoidma ja siis ka ise seal peal püsima.Keeruline seletada,aga ei ole kohe kindlasti päris sama asjaga tegemist.Sinu füüsiline võimekus ei mängi tsikli puhul ka erilist rolli,jumala väiksed kilud teevad raskete ratastega imetrikke,aga seda peab õppima ja ma küll kedagi ei tea,kes pole algajana kukkunud.Kaasarvatud ma ise.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”