Kas üldse tasub saada mootorratturiks, mootorratta omanikuks? Elukoht TLN kesklinn.
Re: Kas üldse tasub saada mootorratturiks, mootorratta omanikuks? Elukoht TLN kesklinn.
wylde kirjutas:Spoiler
will111 kirjutas:"Ega mootorrattas selles osas (ummikud, kehv ilm) ju midagi oluliselt paremaks ei muuda, tõenäoliselt isegi halvemaks"
mmm...exküüs mua, mida sa sellega küll mõelda mõtled huvitav??? mootorrattal ei ole ummikuid. võibolla kunagi saabus eestis ka see päev kui on, kuid see päev ei ole veel aimatavalt lähedal. Kui mulle muidu ka üleüldse mootorrattaga sõita ei meeldiks, aga peaksin näiteks läbi linna igapäevaselt "kükitamistundidel" tööle sõitma, töölt sõitma siis ma ilmselt teeks seda ikkagi mootorratta või mingi muu võrdväärse aparaadiga. lihtsalt selle pärast, et elu ei ole raiskamiseks. eriti veel nii lolli asja peale raiskamiseks nagu kuskil rivis istumine.
aga noh, ma arvan, et põhjuseid tsikliga sõitmiseks on ikka veel palju ja paremaidkiOlen ka 20 aastat jalgrattur olnud ja näiteks kui punane on ülekäigu raja ees ja inimesi teed ületamas ei ole, siis ma ei seisa autode tossus vaid liigun edasi (lisaks mul on turvalisem hakata liikuma ennem autosid kui nendega ühel ajal). Eks on olnud kogemusi, et mõnda autos istuvat ahvi ajab see närvi ja tuututab või suisa rammib järele jõudes. Kas mootorrattal on samasugust liiklusraevu kogeda või kuna seal autojuht ei saa lihtsalt minema kiirendada, siis jätab oma solvumise välja elamata? Ma ise autojuhina lasen suurima rõõmuga mootorattureid vahele ja teen ka teel ruumi neile võttes paremale/vasakule nii kuidas vaja aga enamus autojuhte vist nii empaatilised ei ole?
Kui taunitav on jalgratta ribal tsikliga sõitmine ( Pärnu mnt südalinnast Tondile; telliskivi jt analoogsed kohad)?
Ei sellist eelist nagu jalgrattuirl ei ole, et vahepeal oled üldliikluses siis jalakäia ja sisi jälle üldliikluses. Liiklusraev tekib siis kui inimene üritab n.ö. perse pugeda ilma vasekata. Isenesest kui oskad mõistlikult asju teha, siis ei ütle sulle keegi midagi välja arvata kui mõni debiil satub.
Jalgratturitega on mul oma teema. Tiptunnil üritada sporti teha ummikutes või maanteel parves sõita tinast näoga nagu oleks surematu ka ei sobi mitte kuskile. Siis vahepeal sulle ette keerata ja pärast ohkida, et kõik ümberringi on pahad. Tsikliga paned veits gaasi ja oled esimesena minema ja ei sega kedagi. Kui sa ikka koperdad autode vahel nagu tüdrug suurte meeste vahel ja üritad peegleid kaas viia siis selle kothta on ütlus, et saad ka kirikus peksa.
Kui sul juba sellised kahtlused üleüldse on, siis ma soovitan ikka edasi muude aladega tegeleda. Vaata kasvõi oma autot peale maantesõitu suvel ja siis mõtle kas sa ikka julged nii mustaks saada? Osta endale S.O.A. DVD, paar T-särki ja ole õnnelik.
Tsiklisõit ongi üks suur müüt. Emased ei lähe niiskeks ära isegi arva. Neil on sügavalt pohhui millega keegi sõidab, kui see ei ole just auto BMW. Põlved hakakvad valutama, koguaeg oled sääskedega hammaste vahel ja perse, peab veel parandama ka koguaeg. Kord üks kord teine probleem.. Seljakotiga on üldse piin sõita ja teed on nii lühikesed.
Osta endale maksimum mingi maxirollu ja ole selle üle õnnelik, saad kuskil Tööstuse linnakus käia ilusad mokasiinid jalas viigipükstes ja avatud kiivriga kohvitamas. Ja oled palju õnnelikum kui kogu selle pläustiga tegelemine. Päevalõpuks pool euroopat teeb nii ja miks sina teistmoodi peaks olema?
Lisaks selle, kui lugeda kogu seda sousti siis võta uus pill ja ära kuula kedagi ja talveks pane see lihtsalt talvehoidu ära. Või siis ära võta. Pävalõpuks, see on siin küll väga vale koht selliste küsimuste esitamiseks. Head vastust siit ei saa
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.