Kas üldse tasub saada mootorratturiks, mootorratta omanikuks? Elukoht TLN kesklinn.
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 291 korda
- Tänatud: 233 korda
Re: Kas üldse tasub saada mootorratturiks, mootorratta omanikuks? Elukoht TLN kesklinn.
Ma kerget varustust pole hankinud, kuid riiete pealt ära võtmine ei ole kuigi ebamugav, kui vahetusjalanõud töö juures ootamas. Kui ma vabal ajal sõidan aboluutselt iga ilmaga (näiteks laupäeval u. 13h sõit külkaga lõuna eestis planeeritud), siis kontorisse on vihmaga nats nõme minna. Üldine olemine on nagu niiskem vmt. Seetõttu olen enamasti eelistanud autoga minna. Lisaks on mul pidevalt telefon punane ja tsikli handsfree ei ole päris sama, mis auto oma (kus saab hädapärast ka ilma, kui keegi ei vaata), kuid see konkreetselt minu töö spetsiifika.
Kuid kuna tsiklisõit on lihtsalt nii lahe, siis ilmselt näiteks esimesed 5 aastat saadad isegi vihma kukele ja lähed ikka rattaga
Kui tõesti keegi minu käest küsiks, siis ma tutikat tsiklit esimeseks ei soovitaks. Mitte summa enda tõttu vaid justnimelt nn valu for money tõttu. Samas ma sinu viidatud rataste ostmisele pole kunagi mõelnud.
PS! Püksid, saapad saavad teel olles ikka natuke mustaks. Ainuke erisus on tõesti täiesti kuiv ilm. Teksadega võid ilmselt vabalt lõunal ära käia, aga sel moel riskida, et kord kannan kaitsmeid kord mitte - no ma ei tea, sa mainisid, et on pere jmt
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.