Kas üldse tasub saada mootorratturiks, mootorratta omanikuks? Elukoht TLN kesklinn.

Teema algataja
wylde
Tsikkel: Kawasaki Vulcan S
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 3 korda

Re: Kas üldse tasub saada mootorratturiks, mootorratta omanikuks? Elukoht TLN kesklinn.

Lugemata postitus Postitas wylde »

head soovitused, veel võiks neid lugusid keegi pajatada, kuidas tööle-koju varustusega hakkama saavad; kuidas kolleegid suhtuvad lukustatud WC-sse ja et siis kosmonaut sealt välja jalutab. Kas keegi käib rattaga ka päeval lõunal - sama rutiin siis, et saapad jms?
Osta kehvem ratas algatuseks on hea soovitus, paraku kui seda teed lähen, siis mu unistus koliseb kokku. Ma ei naudiks bike seljas küürutamist, mille saaks 3-4-ga kätte, mõistlikke cruisereid selles hinnaklassis pole. Sealt kust kasutatud võimasamad hakkavad, hakkab ka tutikana uute aga pisut lahjemate cruiserite piir. 900cm3-st Harleyt pole mulle tõesti algatuseks vaja. Seega võta "odav"; kole pruut, kellest enam lahti ei saa ei ole suurem asi diil, tõenäoliselt pead selle ka endaga hauda viima. Pigem salongist uus, mis vajadusel annab ka kahjumiga edasi loovutada (kui keskmine tsikli rent on 150.- päev, siis 3-4 kuuks uus välja osta ja miinus 1-1,5k edasi müüa ei ole ka üdini bääd diil?). Kui rendi hind oleks 200-300.- kuu, siis arvan, et prooviks esimese aasta hoopis nii aga rendihinnad on absurdsed + rendirataste omavastutused jms.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”