Ebaseaduslikult sõitmine

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7199
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1859 korda
Tänatud: 517 korda

Re: Ebaseaduslikult sõitmine

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

tuman kirjutas:
Spoiler
urmas66 kirjutas:
tuman kirjutas:

....Eelmine nädal juhtusin ka autoga Tallinna otsa tegema, enne TLN neljarealise peal, sõidan Waze andmetel 96-97-ga ja enda imestuseks vaatasin, kuidas Lux buss minust mööda sõitis. Kõik oli korrektne aga pani mõtlema, et kas neil mingit piirajat pole nagu veoautodel? Või sõidumeerikute kontrolli vms, et nad nii julgelt kiirust ületavad?

Võta lahti seadandlikud aktid ja saad teada,et veokatel 90 ja bussidel max 105(seal mõned erisused,aga linnadevahelistel ja turismikatel on nii).
No jah 96-97 waze järgi, sõidavad sinust tegelikult peale busside ka enamus sõiduautud mööda,maha jäävad vaid veokad.
Ei ole kelkimiseks,aga sõidan 4 realisel igapäev Pärnu mnt ja Ringteed ning sõidan püsivalt üle 100 waze järgi.Tegelikult sõidab suurem enamus nii.

See kui kiirelt sina või mina sõidame, ei puutu asjasse. Ma toetan maksumaksjana niigi oma riiki piisavalt ja mul pole vaja trahvidega riskida, et kusagile meie konnatiigis 3 minutit varem jõuda, ennast rekkade taga seaks vihastades. See mind ei häiri, kui teised tahavad kiiremini sõita, palun väga.
Küsimus seisis pigem selles, et kas neil mingit kontrolli pole, et rahulikult 10+ üle lasevad.

+10 üle on meil lastud aegade algusest saadik ja seda pole tegelikult keegi ka radariga teel seistes pahaks pannud.Sama olukord ka enamuses muudes eu maades.Kui maanteel sõidavad kõik +10 või +15, siis ainuke ohtlik lüli selles saab olla see,kes üritab seal sõita täpselt 90-ga.
Politseid on meil täpsel niipalju kui palju meil on raha,neile maksta.Raha sai juba ammu otsa ja nüüd on neid teedel radariga vahel harva. Aga midagi nad ometi teevad,kui igal hommikul uudistes ,antakse teada,et jälle mingi 30-40 joomast debiilikut on kätte saadud.Ehk siis tegelevad ohtlikumate asjadega.
+10 sõitmine ei ole ohtlik ja "kotipoliisi" mängimine on ka out tegevus.
Varem jõudmine ei ole ka minu jaoks teema,aga mulle meeldib sõita sujuvalt. Ehk siis kui liiklusvoog läheb ühtlaselt +10 või +15 , siis ma lähen nendega ja ei hakka seal seadusepügalaid lugema. Kui mul on kiire, lähen kõigist mööda ja see pole mulle kuskil ja miskites oludes probleem.Peab olema võimas kone,head rehvid ja silmanägemine korras.Oma sõiduvahendit peab valdama ka,muidu pole eelmise lausega midagi peale hakata.ja kui ma kiiremalt sõidan,siis teen seda alati nii,et oma tegevusega teisi ei segaks.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”