Ebaseaduslikult sõitmine
-
- Tsikkel: Punane KTM
- Tänanud: 52 korda
- Tänatud: 25 korda
Re: Ebaseaduslikult sõitmine
RasmusL kirjutas:Spoiler
Su jutust wylde tuleb meelde mõned nädalad tagasi Delfis näidatud video kus "vaene autojuht" filmis Lux Expressi möödasõitu paremast reast. Tegelikkuses töllerdas oma autoga aga ise vasakus reas aeglasemalt, ning bussijuhil ei jäänud muud üle, kui mööduda paremalt poolt. Ja ise veel saadab video meediasse ning kaebab, et kui julmad ikka bussijuhid meil on
Mis see möödasõitmisest kitumine täpselt annab, kas loodad mõne auhinna saada või tuleb parem uni öösel ?
Küsiks siinkohal, et RasmusL, kuna viimati ise bussiga näiteks Tartu-Tallinna vahet sõitsid?
Ma olen hiljuti tööasjus pidanud päris mitu korda käima ja päris ausalt, bussijuhid(kindlasti mitte kõik) sõidavad nagu nad oleks vaimupuudega või suitsiidsete kalduvustega. Tuisuga, nullnähtavuses ja pimedas kurvis surutakse 89-ga sõitvast poolhaagisest mööda, vastutulijad peavad aeglustama ja teeperve tõmbama. Ma päris ausalt vabatahtlikult enam bussi peale ei tüki, vähemalt mitte kaine peaga.
Eelmine nädal juhtusin ka autoga Tallinna otsa tegema, enne TLN neljarealise peal, sõidan Waze andmetel 96-97-ga ja enda imestuseks vaatasin, kuidas Lux buss minust mööda sõitis. Kõik oli korrektne aga pani mõtlema, et kas neil mingit piirajat pole nagu veoautodel? Või sõidumeerikute kontrolli vms, et nad nii julgelt kiirust ületavad?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.