Ebaseaduslikult sõitmine


wylde
Postitusi: 18
Liitunud: 01 Veebr 2018, 09:44
Tsikkel: Kawasaki Vulcan S
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 3 korda

Re: Ebaseaduslikult sõitmine

Lugemata postitus Postitas wylde »

Kus Tallinnas on suuri platse harjutamiseks, mis ei ole ametlikud õppeplatsid? Pean silmas platse, kus õhtuti ja nädalavahetusel saaks veeremas käia ja neil tundidel/päevadel ei kasutata ala parkimiseks? Näitena Kristiine piirkonnas A Le Coq ümbrus - on kellegil kogemusi, on seal turvaline lubadeta harjutada? (käib seal patrullimas ekipaaze?). Kindlasti on veel analoogseid platse, mis pole seotud kaubanduskeskusega, mõned suuremad firmad, kelledel parkimisplatsid töövälisel ajal tühjad?
Ei ole midagi tasuliste harjutusplatside vastu, ent kui kodust viib tee nendeni läbi tiheda liikluse ja üle suurte magistraalide, siis pigem valiks midagi kodule lähemale.

PS, Ma liigun Tallinnas autoga kesklinna piires ca 10 000km aastas ja pmt võin öelda, et olen politseid näinud max 1 korra aastas. Ma südamest tervitaks patrulli kui teda näeks või mõne kiiruse ületaja või punasega foori ületaja vahele võtab aga sellist olukorda pole minu silmad näinud. Tänu sellele hakkan ise ka aasta aastalt üha enam reegleid eirama, sest olen sunnitud liikluses käituma normide, mitte seaduste järgi (viimane on vabatahtlik olen aru saanud). Sõidan igal päeval mööda Järvevana teed ja vasak sõidurida on 90-110ga sõitjatele, parem 80 - 90-ga sõitjatele (ala max lubatud on 70). Ma isegi aegajalt helistan politseisse, isikukoodiga ja puha, ning annan teada numbrist, kes näiteks taga 20cm vahega tagumikus tulesid vilgutas ja siis 120 rauda vajutas.. kuid viimasel ajal ei ole see tavapäratu vaid pigem igapäevane reegel, seega whats the point. Ja kus on politsei? Ajab taga rahulikult kõrvaltänavaid pidi sõitvaid kaherattalisi? Vaevalt küll. Ainus võimalus politseile vahele jääda on avariid tehes vms. Pigem ma usun pingo lotosse kui et Tallinnas võimalik lubadeta sõidu eest trahvi saada. Asualt öeldes kasko on ka ainus põhjus, miks täis lube üleüldse kaalun - ei saa ju ise külge maha pannes kahju sisse nõuda kui sõiduõigus puudus.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”