Ebaseaduslikult sõitmine

Kasutaja avatar

zombi
Tsikkel: Honda VT600 Shadow
Tänanud: 94 korda
Tänatud: 56 korda

Re: Ebaseaduslikult sõitmine

Lugemata postitus Postitas zombi »

No mina võin ausalt tunnistada, et minu seaduserikkumine langes nõuka aja lõppu, vabariigi aja algusesse. 80-date lõpp, 90-date algus oli kavross, jänestega jawa. 175cc. Lube ei old, tsikkel oli ise juppidest kokku pandud (ostes sain kaks kasti juppe, raami ja rattad). Siis tuli mõistus pähe, läks asi vanarauda ja pea paarkümmend aastat tsikli selga ei ronind, kuniks lube lõpuks tegema hakkasin.
Lubade tegemise ajal sõitsin neljakäigulise neljataktilise chopper-rolleriga. Liikluse omandamiseks ja kohanemiseks paras, legaalne ja sõiduomadustelt oli sisuliselt nagu vana vene tsikkel. Lihtsalt mäkketõusul hakkas hingeldama ja noh, trassil kah konkurentsivõimeline ei olnud. Trassil "pärissiklistid" viskasid suisa käppa ja vormikandjatele pidin korra tõestama, et asi ei peagi registris olema ja lube sellega sõitmiseks kah tarvis ei ole. Päris tsikliga sõitsingi ainult platsil ja kooli omaga. Platsil nühkides sain tunnetuse piisavalt käppa ja tänu rolleriga ringikaarutamisele liiklusesosalemisega probleeme ei tekkinud. Ehk siis, peale platsilt tänavale pääsemist läks asi kui lepse reega.
Et motivatsioon säiluks, koju siiski ühe hiina ime soetasin, et ilastada ja kruvi lubadetegemise protsessiks ikka pees kenasti oleks. Sõitis sellega mu vend, ise osalesin mutitamises jne. Aga- ei sõitnud, kuniks load tasku sain. Pealegi, SELLE aparaadiga ei oleks platsisõitu ära teinud kah, oli siuke cruiseri-vurffi imeaparaat, äärmiselt kohmakas manööverdamiseks.
Nii et kuna minu niiöelda rikkumine on igate pidi aegunud, siis ma arvan, et ma võin kiva pilduda küll (w) Mingil määral võiks minu rikkumist suisa nõukogudevastaseks tegevuseks nimetada, niiöelda, nõukogude korra õõnestamiseks, vabadusvõitluseks. Nagu meie kõikvõimalikud poliitzuulikud nüüd kõik, nagu selgub, veel komparteis olles muudkui aga seespoolt seda struktuuri õõnestasid :ner:

Kavrossist Hondani. Vahepeal ka Hiina needust.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”