BMW K100LT HACK

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Re: BMW K100LT HACK

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

simp kirjutas:
grahv kirjutas:
Macintosh kirjutas:

tehnoosakond vajab hädasti advokaadibüroo poolt koostatud kirja.
Jube kulukas ja eganõudev tavakodanikule.

Kas meil oleks mingit enamvähem tõsiselt võetavat esinduskeha, kelle kaudu asja ajada?
Seda vaidlust toetaks küll kui korjanduseks läheb...

ideepoolest on Biker.ee MTÜ olemas, aga kas see MTÜ tahab ainult foorumiga tegeleda, või laiemalt huvigruppi esindada, peab piipz ütlema.

No ega see juristi kiri nüüd tuhandeid küll ei maksa.Esimesed vastused saab ilmselt mõnesajaga teele saata,oleneb teema pikkusest jne.Keskmiselt neil töötund seal 100+km kandis.Staaridel on kõrgem ka ,aga mitte alati.Osadel büroodel on kohe konkreetselt kirja saatmise hind olemas.Kiri kohtule ja mingile asutusele on tavaliselt ka veel eraldi hinnaga,aga mitte kõigil.Enamusel lihtsalt tunnihinnaga see asi.

Palju keerulisem on leida teemat valdav õige tegelane üles.Eks iga suurem büroo võtab asja ette,aga kui pädevat tegelast kohe olemas pole,siis lähebki algul palju auru(ja raha) teemasse süvenemiseks.Pädeva tegelase korral on see puhas võit.

Aga selles olen ma kindel,et korralikult koostatud kiri paneb midagi seal liikuma.Samas pole ma tegelikult siiani ka konkreetset avalduse teksti MNT-le ning nende selgitust selle asja kohta siin teemas näinud.
Juba Maci postituse alusel-abil saab koostada kirja, nende seaduse punktide välja toomisega mis oleks argumentideks,millele MNT peaks ka korrektse vastuse koos põhjendustega andma ja selgitama oma tõlgenduse vastavust seadusega.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”