BMW K100LT HACK
-
Teema algataja - Postitusi: 282
- Tsikkel: IŽ Ju 3K "77, BMW K100K "88
- Tänanud: 39 korda
- Tänatud: 42 korda
Re: BMW K100LT HACK
Minu teada keegi sai kohtus võidu sel teemal (äkki see oli isegi Euroopa tasemel ja hageja poolakas) ja enam ei ole piiratud asi sisserändajatega ehk siis parempoolse rooliga autosid võetakse nüüd ilusti registrisse (pead ei anna). Tuled on jah loogiline, et tuleb ära reguleerida-vahetada.
Aga fun fact - Hollandis registreeritakse külgkorv internetis, st teed internetis avalduse ja muudetakse passis andmed nii, et kategooria on L4e ja massid kustutatakse ning lisatakse 3 kohta. Pass tuleb ilusti posti teel koju, ratast näitama ei pea . Ilmselt korraline tehnoülevaatus on selleks, et veenduda, et asi turvaline on. Mõni aasta tagasi ei pidanud registreerimagi külkat.
Inglismaal on bolt-on (ilma raami muutmata) korvid samuti lihtsa avalduse teema, mingit tüübikinnituse jura ei ole.
Ehk siis - külghaagis on haagis (jah, inglise keeles side car ei ole otsetõlkes haagis, aga loogika kehtib)! Kui ma võtan endale haagise sappa autole, siis ma ei lähe sellele tüübikinnitust taotlema.
Nii, hommikune postitus tehtud, pulss käis korra 200 peal ära, saab päevaga edasi minna
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.