Ebaseaduslikult sõitmine
Re: Ebaseaduslikult sõitmine
Ma arvan, et tema juba sõidab, samal ajal kui suured targad siin saevad nii et pindu lendab neljas suunas
Aga noh, minu tarkusetera ka teemasse: parem sõita, kasvõi ebaseaduslikult, kui et üldse mitte sõita kui ma ise kuskil seal 14-15 aastaselt oma lühiajalist vene krossikaga sõitmise kogemust ei oleks omandanud ja nö. asja ära proovinud siis küllaltki suure tõenäosusega ma tsipa varem kui 30seks saades ka (uuesti) tsiklimaailma ei oleks sisenenud. Ning väga palju häid emotsioone oleks saamatu jäänud + muidugi kõik see meeletult asjalik targutamine siin tsiklifoorumis, no seda ju siis ei olekski olnud
Siililegi selge, et ma sõitsin täiesti ebaseadusliku agregaadiga ja eks osaliselt ka avalike teede peal. Suur osa asjast oli ise ehitatud ja mitte miski ei olnud välja arvutatud. Couldnt case less, asi sõitis ja mendid ei viitsinud ka mingite teismeliste mööda metsa taga ajamisega eriti tegeleda. Ega polnud suurt põhjust ka ausalt öeldes.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.