Ebaseaduslikult sõitmine

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Ebaseaduslikult sõitmine

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

mx77 kirjutas:
Kirs kirjutas:

Huvitav millises-kus angaaris Eestis seda "ekspertiisi" tehakse? :roll:

Kui väga vaja on, siis selles majas tehakse vabalt ära http://www.ekei.ee/

Tõendatud materiaalne kahju peab mingi mitu tuhat olema,et see maja üldse asja menetlema hakkaks.Meil käidi kontoris sees ja kuna kahju oli just paar saada alla selle summa,siis võetud tõendeid(sõrmejäljed DNA jne.) ekspertiisi ei saadetud,sest kahjusumma oli väiksem kui vaja.Nii kirjutati lausa krimasja lõpetamise aktis,kui asi mingi aja pärast lõpetati.

Aga seda,et kedagi mingi tsikli mootori vahetamise pärast nüüd hukka mõista,ei ole küll mulle arusaadav lähenemine.Nii me neid noori päris asjadest eemale ehmatamegi.Ja siis ise teeme teemasid,et kuidas on ratast kiiremaks paremaks tehtud.
Ma olen suht seadusekuulekas inimene,aga väikseid vimkasid on ikka sisse visanud,nooremana rohkem,nüüd vähem. No palju teist seaduse kuulekatest siin jälgib täpselt kiirust või mingi teenuse eest kelletki paar saadud sotti, tuludeklaratsioonis ära näitab,kui tsiklile võimu juurde teeb,siis sellega enne sõitmist ARK-i tehnokontrolli tõttab, jne. ????? On mõni selline siin ka või.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”