Ebaseaduslikult sõitmine

Kasutaja avatar

tuman
Tsikkel: Punane KTM
Tänanud: 52 korda
Tänatud: 25 korda

Re: Ebaseaduslikult sõitmine

Lugemata postitus Postitas tuman »

urmas66 kirjutas:
Spoiler

Rasmuse soovitatud kone vahetus oleks igati norm lahendus ja lisaks paremale minekule saad ka käelist tegevust arendada,mis ei tule kohe kindlasti kahjuks.Kui ratas on 125cc arvel ja sinu nimel,siis ma ei näe küll mingit probleemi.Tõenäosus sellega vahele jääda on suht olematu.
Ma siiani ei suuda aru saada tsikliga sõitjatest,kes ei oska ise oma ratast ehitada või remontida-hooldada.Mul ühel tuttaval on poeg,kes iga asjaga kohe issi juurde jookseb ja see siis vut-vutt poja ratast putitama tormab või üldse teenindusse viib.Selle asemel,et poisile asju õpetetada.
Osta omale 125cc ratas, vaadates enne et sellele rattale oleks võimalikult lihtne suurem kone vahele aretada. Ehk sellele rattale oleks sama tootja suurem kone,mis enam vähem vahele mahub, saadaval.

Mulle kõlab see soovitus samamoodi nagu äsja A2 saanud isikule soovitada osta mingi 250cc baik ja sinna käelise tegevuse harjutamiseks hakata busa mootorit vahele ehitama :wack:
Tänapäeva 125cc rattad on alustuseks ja esimeseks rattaks küll ja veel. On minekut, on kõike. Pigem siis harjutamiseks võtta mingi veaga/avariiline ligi ja see sõidukorda saada. Eks siis kasutaja ise näeb, kas jääb mõni kuubik jalge vahelt puudu, saab ka pärast mootori vahetuse peale mõtlema hakata. Või siis oodata see 2 hooaega, et saaks juba suurema riistapuu selga istuda.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”