Intercom

Kasutaja avatar

Ain
Tänanud: 92 korda
Tänatud: 246 korda

Re: Intercom

Lugemata postitus Postitas Ain »

Mis puudutab seda 3 aastast vahet siis pidasin silmas järgmist loogikat- 2015 suvel oli minul Packtalk käes ja ka mitmetel tuttavatel(Cardo teatas Packtalki turuletulekust 2014 sügisel et 2015 alguses tuleb müüki). Ehk siis meil oli juba suvel reaalne kogemus sellest mismoodi see uus tehnoloogia töötab. Täna ei ole minuteada veel Eestis kellegil Sena uut seadet selles mõttes käes olnud, et ütelda mul on kogemused selle kasutamisel grupis. See kogemus võib tekkida võibolla nüüd talvel saanimeestel. Aga tsiklimeestel tekib reaalne kogemus vast suve alguseks.
2016 suveks sõitsime kogu oma pundiga Packtalkidega. Tegime kevadel paki valmis ja edasi oli kokku saades ainult sisselülitamise vaev. Enne seda olen ise kasutanud kõiki Cardo tipu seadmeid, et saada aimu mismoodi asjad käivad ja mis on mis. Ja julgen ikkagi väita et Cardo on kiivriside vallas tugev tegija ja suunanäitaja. Olen seda püüdnud ka alati teistega jagada. Juba 2011 aastal G4 seadmetega suhtlesime mäletamistmööda korraga 13 seadmega. Hiljem G9x iga oli tehas juba midagi ära piiranud. See oli siis ketis side- paras kepp tänasega võrreldes. Kui keegi oli telo külge ühendanud või kuskile eest ära sõitis siis kogu kampa uuesti tööle saada oli piin... Ma ei ole kunagi ütelnud et Sena või hiinakad on p***. Igale asjale on omad kasutajad ja sõltub see paljuski rahakotist ja maitsest ja paljuski sellest millega sõbrad sõidavad.
Sama on ka nende kaameratega. See on küll minu subjektiivne hinnang aga kui vaatan neid hiinakatega tehtud videosi siis mina selle kvaliteediga rahule ei jääks. Kui kasutada seda ainult nn. registraatorina on loomulikult hiinakas mõistlik. Aga kui tahad ikka vanaduses suure teleka taga istuda ja meenutada mida ja kus elus tehtud siis Gopro kvaliteedi üle minul põhjust viriseda pole. Mis sest et kasutan täna juba vanakest Hero3 Blacki. Aga lõpuks on kõik maitse asi..ja kõik mida ütlen ei peagi olema absoluutne tõde.
See mida keegi müüb ei puutu absoluutselt asjasse...Otsuse teeb ikka ostja. Ja arvan et tähtis on, et inimesed jagaksid omi reaalseid kogemusi mitte seda mis kuskil keegi kirjutas või rääkis.

Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”