Ebaseaduslikult sõitmine → Re: ⭐ Ebaseaduslikult sõitmine

Kasutaja avatar

RasmusL
Postitusi: 1666
Liitunud: 10 Okt 2006, 19:18
Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
Asukoht: Tartu
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 299 korda

Re: ⭐ Ebaseaduslikult sõitmine

Lugemata postitus Postitas RasmusL »

Spoiler
tuman kirjutas:
RasmusL kirjutas:

Siia foorumisse sellist teemat teha pole just mõistlik, kuna neid seadusekummardajaid on siin rohkem kui aafrikas neegreid. Mina kui 16 olin, siis kãisid 125cc biked samamoodi ülejõu. Ning tollel hetkel oli veel väga moes 2t pillid(just oma mineku pärast). Vaikselt hakkasid ka 4t tulema peale, kuid nagu vast tead siis sellise kubatuuri juures on 4t ikka vãga nõrguke. Kuid pidin olude sunnil ikkagi 4T 125cc supermoto ostma, ning juba 3 kuu pãrast ostsin 200cc kone, kiirenduspumbaga suure karbussi ning akra väljalaske. Peale seda upgradet enam 2t pillid mööda ei kütnud :) Natuke pidi raami ûmber keevitama mille sai ka põhikooli töö-õpetus tunnis õpetajaga ära tehtud :D Ei öelnud ei soome politseid ega eesti omad mulle midagi kuigi peeti korduvalt kinni. Seega tuld ja ãra heietusi kuula !

Ei tea mis ajast eelkõneleja räägib aga peab mainima, et isegi 10 aastat tagasi olid täiesti teised ajad võrreldes praegusega.
Sai minulgi 2000-ndate alguses 15-16 aastaselt 350-se Jawaga ja ilma igasuguste lubadeta ringi sõidetud, ülevaatusest ja kindlustusest rääkimata. Vist isegi polnud dokumente. Lõpuks läksime juba nii ülbeks, et ei viitsinud enam kanistriga bensiini tassida ja käisime otse linna servas asuvas tanklas tankimas. Pidu kestis niikaua kuni valla konstaabel meile ükskord oma uhke Vitaraga kummi vilistades ette sõitis. Ütleme nii, et tollel hetkel polnud kõvadest tsiklimeestest väga palju alles :wack:
Tookord läks muidugi õnneks kuna tulid ühised tutvused välja ja härra konstaabel lubas meil lahkuda koos tsikliga, ausõna peale, et me enam külatee pealt kaugemale ei lähe.

Praegu... Ma ei julgeks isegi külavahel ilma lubadeta põristada sest isegi igasugu lubade olemasolul on tõenäoline, et keegi sulle täiesti lambist politsei kutsub, lihtsalt kuna tuju s**t vms...

Lisaks tõe huvites peaks mainima, et Aafrikas elab mingi 1,2 miljardit inimest kellest suur osa neegrid, Biker.ee foorumikülastajate arv kahjuks sinna lähedale ei küündi (togi).

10a tagusest ajast täpselt rääkisingi. Aga eks rääkigu parem oma vanematega see teema läbi. Mina lihtsalt rääkisin kuidas ise tegutsesin selles vanuses. Ma ei räägi absl mingitest ilma lubadeta sõidust vaid sellest, et kui on A1 kat olemas ning hammas ei hakka selle kategooria võimsamatele peale, saab osta ka odavama ning järele aidata. See et ma seal mootori vahetasin ei kottinud kedagi, sest vãlimiselt paljud aru ei saanudki ;)

Googeldamise oskuse eest sulle pöial 8) Ûldiselt teades seda lambikaadrit siin tuleb sellest kohe-kohe räige läbuteema.



If you ain't slidin', you ain't ridin'.

Everybody got a plan until they get punched in the face.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”