Intercom → Re: Interco
-
randel
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
Re: Interco
urmas66 kirjutas:Ma eelistaks midagi selle sarnast,nagu on CB(rekkades kasutatav lällar) või siis PMR ,aga sellel baasil ei ole midagi ,mis nagu oleks ka lihtne ja mugav kiivris kasutada.Ma oleks nõus kasutama ka mingit PTT nuppu rääkimiseks,kui saaks sellega kohe öelda kogu grupile mida vaja,kuulda eetris samal kanalil toimuvat jne.
Kuniks kõik toimub BT sagedustel,pole sealt ka mingit adekvaatset muutust võimalik saada.BT võiks olla nö lisana ainult telefoni,gepsu(ma ise häälkäsklusi ei kuula) ja PTT nupu ühendamiseks.Muu side ,aga vabal kanalil.Kui keegi midagi sellist teeb,siis ostaks ka nö kalli tootja margi toote.Seniks,aga jah valikus hiinakas,kui kõige parema hinna teenuse osutamise suhtega toode.KIBU jutt võtab asja väga tõeselt kokku ka minu vaatevinklist va eelviimane lause.
Selle asja nimi on Autocom http://autocom.co.uk/wired-motorcycle-c ... stems.html. Sinna juurde Kenwoodi professionaalne PMR ja asi toimib. Oleks vaid teistel sõpradel sama süsteem alles, kasutaksin siiani. Pea 10 aastat oli selline karp sadula all ja töötas. Ühenda vaid juhe ja sõida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.