Intercom
-
randel
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
Re: Intercom
Ma panen siia ka oma kogemuse kirja. Mul oli paar aastat kasutusel Sena 20S.
Sena puhul häiris kõige rohkem pidev teisest peakomplektist tulev kerge taustamüra tuulekohina ja kolinate näol. Tarkvara sai pidevalt uuendatud ja igasuguseid erinevaid seadeid katsetatud, aga korda ei saanudki. Väidetavalt on Sena süsteemis mikrofon kogu aeg lahti ja sealt see müra tulebki teise sõitja kõrva. Kui üksi sõitsin, probleemi polnud.
Eelmise hooaja alguses vahetasin ümber Scala Rider Packtalkile, sest enamus sõpru kasutab sama seadet. Packtalk pakub sedasama mesh-lahendust, mida Sena alles oma 30-seeriaga hakkas pakkuma. See tõesti toimib ja suvisel 5-nädalasel reisil suhtlesime oma neljase pundiga ilma igasuguste probleemideta. Mina olen oma praegse valikuga väga rahul.
Kindlasti on täna kõige olulisem küsimus peakomplekti valikul "mida mu sõidukaaslased kasutavad?" Sest kuigi nii Sena kui Cardo pakuvad universaalset intercomi, on see siiski rohkem selline teoreetiliselt toimiv lahendus.
Kui täna polegi plaanis kõiki seadme pakutavaid fumktsioone kasutada, siis mis saab siis, kui järgmiseks hooajaks on nõudmised kasvanud? Sel juhul tuleb ju kaks korda poodi minna. Seda enam, et algne investeering on hiljem kasutades ammu meelest läinud ja igapäevaselt loeb just kasutusmugavus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.