Intercom

Teema algataja
Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Intercom

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

Se 30 K võlu hakkab siis eredalt helendama just siis kui KÕIK on 30K kasutajad. Ehk ta muutub aktuaalseks alles mõne aasta pärast.

Iseenesest on kõige olulisem fiatuur võime suhelda sõidu kaaslase/tega ja seljakotiga. Võttes arvesse, et enamus ajast sõidan kas üksi või max kahe kolmekesi (sõpradega) või siis oma naisega kes on seljakoti rollis, siis 30 K jaoks ma ei ole veel piisavalt küps.

Ehk esmasel enese kasutajakogemuse hindamisel olen enda jaoks välja toonud vajaduse suhelda grupikaaslastega, et ei tekiks seda effekti kus üks vajab kütust ja teine arvab, et sõidame hoopis kiiremini ja käed vaba süsteem. Isenesest see 1,2 ja 2 km tunduvad olevat ideaaltingimustes. Samas see paarisaja meetri teem võib tihtipeale olla väga oluline, kasvõi see, et karjud grupikaaslasele, et ta keeras valest kohast alla või teed ettepaneku kuskile maha keerata.

Mac kirjutas: ühendatava grupi suurus (4 vs 8), ühendatavate seadmete arv (1 vs 3) ning side ulatus (1.2 vs 2km). Need parameetrid on kaalumist väärt iseenesest arvestades, et hinnavahe ei ole röögatu aga siiski kui ostad 2 tükki siis tasub juba kaaluda. Siin tuleb siiski lähtuda grupi nõrgimast lülist nagu saan aru. Ehk kui minul on 20 ja sõbral on 10 siis ulatus on ikka tema peakomplekti järgi...

Muidugi see suletuse teema on suht jama, et, kui kõik sõbrad ostavad endale erineva tootja seadmed siis sisuliselt on kõik 2-300 euri investi teinuda aga saavad selle eest sisuliselt handsfree :)

Igaljuhul põnev teema. Mul sõps ka menetleb oma peas seda teemat hetkel :)

See on nagu PS3, 4 ja XBox :) PS 3 mänge ei saa mängida PS4-ga. PS mänge ei saa võrgus mängida koos Xboxi rahvaga kuigi mäng on sama. Kuradi rahaahned korporatsioonid :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”