Intercom
-
KIBU
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
Re: Intercom
Macintosh kirjutas:(minu paar aasta tagasi kirjutatud ülevaade s20 kohta foorumis on endiselt kehtiv, otsi üles loe läbi, saad targemaks)
20S on hea ost, 20S Evo veel parem. Viimasel on antenn jäik "haiuim" ja seetõttu murdumiskindel, lisaks näpuotsatäis tehnoloogilisi värskendusi. Evo on mudeliuuendus. Kahe sõitja vaheliseks sideks peab aku koraliku sõidupäeva. Minu pikimad on olnud enam-vähem 12-13h. Side heli kvaliteet on ülihea ja kasutusmugavus tänu suurtele nuppudele käepärane. Häälkäsklusi pead jagama inglise keeles ning mõnest üksikust keeldub proua Sena lihtsalt aru saamast. Minu suust öelduna ei mõista ta kahte käsklust - "configuration" ja "music". Võta nüüd kinni, miks.
avastasin katsetades, et häälkäsklustest saab Sena paremini aru kui matkida võimalikult täpselt Sena enda hääldust. just sõna "music" oli see millega proovisin. vahepeal tundus, (kui nüüd mälu ei peta) et "stereo music" meeldis Senale rohkem kui lihtsalt "music".
mul on 20S EVO.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.