Intercom
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1101 korda
- Tänatud: 1123 korda
- Kontakt:
Re: Intercom
(minu paar aasta tagasi kirjutatud ülevaade s20 kohta foorumis on endiselt kehtiv, otsi üles loe läbi, saad targemaks)
20S on hea ost, 20S Evo veel parem. Viimasel on antenn jäik "haiuim" ja seetõttu murdumiskindel, lisaks näpuotsatäis tehnoloogilisi värskendusi. Evo on mudeliuuendus. Kahe sõitja vaheliseks sideks peab aku koraliku sõidupäeva. Minu pikimad on olnud enam-vähem 12-13h. Side heli kvaliteet on ülihea ja kasutusmugavus tänu suurtele nuppudele käepärane. Häälkäsklusi pead jagama inglise keeles ning mõnest üksikust keeldub proua Sena lihtsalt aru saamast. Minu suust öelduna ei mõista ta kahte käsklust - "configuration" ja "music". Võta nüüd kinni, miks.
30K hinnagud mesh võrgu osas hetkel viletsad, eriti mis puudutab aku pidavusts. Kõik kasutajate ülevaated lokkavad rahulolu puudmisest. Bluetooth ühendus pidi olema üsna sama S20-ga. Senadega kipub tavaliselt nii olema, et esimesed ostjad on katsejäneste ja beetatestijate rollis. Ja alles seejärel triigitakse vead välja. Korduv muster kõikide varasemate toodetega. Ma ei näe, miks seekordne erinev peaks olema. 30K'd on sul vaja vaid siis kui sind huvitab mesh võrk, kõik muud asjad saad aetud BT ühendusega.
Ühenduvus teise tootja sideseadmetega unusta ära - kõik tootjad "mängivad" oma "liivakastis" ja lollitavad tarbijaid "universaaalse" ühendusega. Sena suhtleb ikka ja ainult korrralikult Senaga ja sama kehtib Cardo jt kohta.
Põhierinevused s10 ja s20 vahel on häälkäsklused (ainult s20), aku pidavus (12 vs 13 tundi), ühendatava grupi suurus (4 vs
, ühendatavate seadmete arv (1 vs 3) ning side ulatus (1.2 vs 2km). Minu soovitus on s20 Evo aga ma kahtlen, et sa kahetsed, kui ostad s10. See on ka väga hea seade. Eriti, kui sa tahad ainult oma naisega intercomis suhelda.
Kui AVG Sharet plaanid osta siis võid raha samahästi kas kaminas ära põletada, hiinlastele viia või mulle tuua - nendel juhtudel on kulutus märkismisväärselt otstarbekam. ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.