Kuidas alustada endast raskema seljakotiga
Re: Kuidas alustada endast raskema seljakotiga
Samas ei saa välistada, et inimene tõsiselt küsib. Siis ma toetan Motosurvivali ettepanekut, või vähemalt siis alguses platsipeal veitsa tiirutada, ja korralikku varustust kasutada. Vahel juhtub ka nii, et naisterahvas sõidutab naisterahvast või ongi tüüp nagu Itaalia ratsanik 55 kilone ja 160 kõrge naine on aga selline 180cm ja 60 kilo. Siit edasi kui teemalgataja tahab tõsiselt veitsa rohkem tarka juttu siit saada või siis nõu, siis võiks veits ka saladusloori veidi tõsta ja siiski mingid parameetrid kirja panna.
Lisaks ma vabandan kurvikate ja toredate inimeste ees! Ma ei taha kedagi solvata, olen isegi kogukam. Lihtsalt see teema on täpselt selline, et jah mis seal ikka lähen teen veini lahti selle peale!
Ekstra äge kui oled kõhna, lühikeste jalgadega ja kõrgel endul, üritad sõidutada mõnda endast 30% raskemat tibi ja ei peagi kaugemale sõitma kui esimese valgusfoori taha ja sealt banaalselt ratta külili prantsatad, sest oled parkinud kahe vao vahele ja varbad ei ulata maha
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.