Fleim: politsei eest ära sõitmine

Kasutaja avatar

Ain
Tänanud: 92 korda
Tänatud: 243 korda

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas Ain »

will111 kirjutas:

Ain, millised inimesed neel küll on, kellega sina igapäevaelus läbi käid...et nad ei saa iseseisvalt vaadatud, kas neil kärul (endiselt) tuled põlevad või mitte? ma saan aru, et auto pidurite testimise, või näiteks veermiku pukside olukorra hindamisega ise kodus hakkama ei saada ja noh isegi kui saaks siis eks samadel tingimustel mõõdetud tulemus ole ka midagi väärt. aga tuled kas põlevad või ei põle. rehvidel kas on mustrit või ei ole. ja palun ära hakka rääkima, et ülevaataja "tagab" millegi korrasoleku. ma võin oma kärule ju ülevaatuse täna ära teha, aga ülehomme on pirn läbi põlenud. Mida siis ülevaatus siin täpsemalt taganud on?

Mina puutun igapäevaselt tööga seoses päris paljude inimestega kokku. See selleks..
Aga panen esimese ette juhtunud lingi mis kätte juhtus- loe see läbi ja siis saad aimu mis meie teedel toimub. Muidugi võiks siit edasi hakata arutlema et krdi mendid peedistavad lihtsalt inimesi..
https://lounaeestlane.ee/politsei-kontr ... kolmandal/
Ütlen ausalt, et ka mina olen kohati hoolimatu kui mõni pirn läbi läheb.. ei rutta kohe ära vahetama kuigi peaks- sõidan mitmeid päevi teinekord ringi enne kui ära vahetan. See on tegelikult teinekord hoolimatu ka teiste suhtes- saan täitsa sellest aru. Aga ülevaatusele lähen reeglina ikka korras masinaga.

Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”