Filmid
Moderaator: Moded
Re: Filmid
Vaatasin just sellist filmi nagu Why We Ride ja no minuarust täitsa norm vaatamine Igasuguseid rattaid ja erinevaid kasutuskohti küll peaaegu igale maitsele..
[youtube][/youtube]
-
- Tsikkel: BMW R45|FT500"Krants"|XT600
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 14 korda
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Ei ole küll film aga minuarust päris OK sari ulme/thriller fännidele.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Omale vähe viimasema aja filmidest istus Interstellar. Kõik 5+. Aga umbes 15 minutit enne filmi lõppu tuleb stopp nupule vajutada. Sest siis keerab sürriks (p*saks tegelikult), rikub kõik ära. Tundub nagu film venis pikaks ja siis oli vaja kuidagi kiire lõpp teha.
Aga muidu kõige mõnusam film, pooleldi dokumentaal (kui vaadata, mis maailmas toimub:D) on see kunagine 'Idiocracy'.
harrys kirjutas:Omale vähe viimasema aja filmidest istus Interstellar. Kõik 5+. Aga umbes 15 minutit enne filmi lõppu tuleb stopp nupule vajutada. Sest siis keerab sürriks (p*saks tegelikult), rikub kõik ära. Tundub nagu film venis pikaks ja siis oli vaja kuidagi kiire lõpp teha
Perspektiivi küsimus. Konkreetne teos ronib keskmisest hollivuudi kassakast teadusskaalal oluliselt sügavamale ja just filmi lõpp on kogu asja iva. Saapapaela paradoks on kogu loo baas, teoreetilisest füüsikast ei saa üle ega ümber, et kogu lugu mõista. Esimene konkurentsivõimeline film Kosmoseodüsseia skaalal.
Kui keegi veel näinud pole, siis päris tore reisufilm aeglasest kulgemisest on Ed March'i Malaysia to UK.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Mullustest filmidest on ehedamalt meelde jäänud ainult Nightcrawler, seda julgen ka soovitada neile, kellele meeldivad veidrikud, või kriminaalne värk.

-
- Tsikkel: Suzaki
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Loff kirjutas:Ei ole küll film aga minuarust päris OK sari ulme/thriller fännidele.
Täitsa ok sari. Alguses võib tunduda selline low-budget sari kuid tegelikult on täitsa huvitav ja jäin vaatama (hetkel S01E07).
Ise sarjadest soovitan:
Game of Thrones - päris paljudele ilmselt teada tuntud, kindlasti soovitan
Breaking Bad - samuti teada tuntud ning oli imdb nr. 1 sari kui käis
Arrow - hiljuti hakkasin vaatama ning meeldib väga
The Walking Dead - esimesed hooajad põnevad, viimased on kuidagi venima hakanud
Filmidest soovitan:
Edge of Tomorrow - sci-fi, minu arvates 2014 aasta kõige parem film
The interview - palju kõmu tekitanud, kuid tegelikult täitsa hea film
-
- Tsikkel: American Ironhorse Slammer
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 20 korda
daub kirjutas:Mullustest filmidest on ehedamalt meelde jäänud ainult Nightcrawler, seda julgen ka soovitada neile, kellele meeldivad veidrikud, või kriminaalne värk.
+1
zidmänn kirjutas:The interview - palju kõmu tekitanud, kuid tegelikult täitsa hea film
Nagu Not Another Teen Movie ja American Pie aga.. umbes 7 astet.. lamedam? Kes pole näinud, siis hoiatuseks et naljad on VAID stiilis 'tule nuusuta, mu riist haiseb'.
Minule naljakaim osa seal oli mõelda, et seda poolteist tundi oma elust ma ei saa kunagi tagsi.
-
- Tsikkel: Suzaki
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
harrys kirjutas:zidmänn kirjutas:The interview - palju kõmu tekitanud, kuid tegelikult täitsa hea film
Nagu Not Another Teen Movie ja American Pie aga.. umbes 7 astet.. lamedam? Kes pole näinud, siis hoiatuseks et naljad on VAID stiilis 'tule nuusuta, mu riist haiseb'.
Minule naljakaim osa seal oli mõelda, et seda poolteist tundi oma elust ma ei saa kunagi tagsi.
Mind ajendas seda filmi vaatama just meediakära tõttu ja seetõttu oli minu jaoks suht ''must watch'' film . Naljade osas nii karmilt ei ütleks, kuna tänapäeva ''naljafilmid'' ongi enam-vähem sellised ning vahepeal ajas muigama küll (võibolla olen liiga labane). Mulle tundus film huvitav ning oli ka eelmise aasta filmide hulgast üks meeldejäävamaid.
Kusjuures olen tähele pannud, et päris palju on selliseid inimesi kes usuvad: ''sony keelas filmi nimelt ära, et saaks siis sellest hiigelkasumit teenida'' ning siis hakatakse selle alusel filmi maha tegema .
Kes tahab teemat edasi arendada võime seda teha erasõnumi teel. Lihtsalt sellepärast, et järgmine teema hukka ei läheks .
Et postitus täitsa teemast välja ei läheks, soovitan üht 2009 a. sci-fi filmi: District 9
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
zidmänn kirjutas:Loff kirjutas:Ei ole küll film aga minuarust päris OK sari ulme/thriller fännidele.
Täitsa ok sari. Alguses võib tunduda selline low-budget sari kuid tegelikult on täitsa huvitav ja jäin vaatama (hetkel S01E07).
Ise omadega S02E12 vaadatud, E13 tuleb alles järgmine nädal.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso Trail 650
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 4 korda
KIBU kirjutas:Tere
Kas kellelgi on sarja "Vikings" kolmandat hooaega?
1- 9 osa olemas
-
- Tsikkel: Honda CBR 600FY, 2000.a.
KIBU kirjutas:Tere
Kas kellelgi on sarja "Vikings" kolmandat hooaega?
154 inimest, kellel see olemas
zidmänn kirjutas:Ise sarjadest soovitan:
Game of Thrones - päris paljudele ilmselt teada tuntud, kindlasti soovitan
Breaking Bad - samuti teada tuntud ning oli imdb nr. 1 sari kui käis
Arrow - hiljuti hakkasin vaatama ning meeldib väga
The Walking Dead - esimesed hooajad põnevad, viimased on kuidagi venima hakanud
Sarjad mida ise vaatan/ soovitan, lisaks eelpoolmainitule:
True detective- 2014 aasta absoluutne seriaalide tipp http://www.imdb.com/title/tt2356777/
Justified- Selline tore redneck politseimärul, lihtsasti jälgitav palju kaasa mõtlema ei pea. Ei saa nagu soovitada, aga kui aega palju ja soovi on vaadake üle. http://www.imdb.com/title/tt1489428/
The Blacklist- Veits palju klišeesid, aga ajaviitmiseks sobib küll. http://www.imdb.com/title/tt2741602/
Rectify- suhteliselt sürr seriaal kutist, kes peale 20 aastat "death row's" vanglast tänu DNA analüüsidele pääseb ja püüab ühiskonda uuesti sisse elama hakata. http://www.imdb.com/title/tt2183404/
Modern Family- suhteliselt kvaliteetne huumoriseriaal. http://www.imdb.com/title/tt1442437/
Hell on wheels- USA raudteeehitamisest selline mürgliseriaal. http://www.imdb.com/title/tt1699748/
Nendega peaks vaatamist olema mitmeteks kuudeks.
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
Ei mäleta, et oleks foorumis kajastatud: https://hittingtheapexmovie.com/
Ja juhul kui on, siis vabandused.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
-
- Tsikkel: BMW R45|FT500"Krants"|XT600
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 14 korda
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
Harley ja Davidsonid
Pühapäeval kl 23.00
https://www.kava.ee/saade/293912059
O: Sinu katkise ratta. PSi.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Bandit kirjutas:Harley ja Davidsonid
Pühapäeval kl 23.00
https://www.kava.ee/saade/293912059
Need kes varasemaid osi tahavad vaadata või lihtsalt hiljem vaadata
[--------]Putlockeri link kustutatud, huvilised leiavad ise või otsivad kellegi pädeva(ma), kes torrentiasjandust või online-vaatamisi suudavad õpetada
reimps
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Who Killed Captain Alex: Uganda’s First Action Movie
Varasemalt, panin tutvustava jupikese, Linke ja pilte teemasse.
Nüüd oli mahti vaadata kogu film.
Algusest paar minutit on selline kummaline ja tundub kellegi koduvideona. ( Mida see lõppkokkuvõttes ka on. ) Teisalt huumorit jagub ja jaburlusi samuti, vaadatav juba ainult selle pärast, et kui sitasti on võimalik ühte filmi teha.
Subikad on Inglisekeelsed. Vägivalda ja kaklust leidub. Tulistamist samuti.
Kuna "Eriefektid" ei ole just hästi õnnestunud, usun et sobib isegi noorematele vaatamiseks.
Tõsi küll, et tegu ei ole filmiga...kuid väga väärt vaatamisega minumeelest küll. Selline sari nagu Peaky Blinders on üks viimaste aastate lemmikuid kui mitte parim, mis viimase 5a jooksul olen vaadanud. Kuigi ka läbi aegade parimate sarjade nimistus minu jaoks päris kõrgel kohal.
Tsikliteemat seal küll vist suurt midagi ei ole, aga no hobustega sõidetakse, ja ägedate vanakooli autodega:D Ning üldine olustik on selline lahedalt dark ja kriminaalne. Kõige rohkem meenutab ilmselt varasemat sarja nimega Boardwalk empire, kuid aset leiab usa asemel euroopas ning keskendub natuke teistsugustele teemadele. Näitlejatöö on suhteliselt suurepärane
Pole kindel, kas siit on läbi käinud kusagilt, sest üsna vana film juba. Praeguses teemas igaljuhul silma ei jäänud.
"The Motorcycle Diaries" (2004)
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
lermo kirjutas:Easy Rider praegu ETV2-s
Mul vist vale ETV2, näitab miskit: "Muretu rännumees"
yeekim kirjutas:lermo kirjutas:Easy Rider praegu ETV2-s
Mul vist vale ETV2, näitab miskit: "Muretu rännumees"
Täitsa õige etv2 sul, pealkirja tõlge on lihtsalt natuke
Just oli 4-kesi alasti ujumise stseen
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.