Suzuki V-Strom DL1000 '02 - Martinez
Re: Suzuki V-Strom DL1000 '02 - Martinez
Head aastalõppu kõigile !
Kuna see tõesti on kunagi minu ratas olnud, siis kirjutan ka paar sõna siia.
Kõigepealt Martinez, ära põe, rattal pole häda midagi. Sõidab ja pidurdab normaalselt, jooksud on sirged ja 15 aasta vanuse ratta jaoks on need probleemid , mis sa kirjutasid loomulikud. Natuke elektritöid, natuke plastiparandust ja ongi jälle ornungis.
Paljud neist loetletud vigadest olid rattal küljes juba enne, kui mina selle ostsin. Oli veel vigu ( ketiratta laager, rehvid), mille sinule müünud kodanik on parandanud. Aga kuna ostmine oli suhteliselt kilohinnaga siis mina pigistasin nendele puudustele silma kinni. Tegin selle rattaga täpselt ühe pika reisi ja seal oli mul temaga täpselt 0 probleemi. Kütust kulus vähem, kui 10 aastat uuematel ratastel ja sõidumugavus oli kaugelt üle seltskonnas olnud baigi ja kroomimeestest.
Müüsin ka kilohinnaga või pisut alla selle. Parandada ei viitsinud, kuna mulle VStrom lihtsalt suuruse tõttu ei sobi.
Kõik, mille kohta müüja sulle küsimise peale otseselt valetas, peaks ta hüvitama muidugi. Ülejäänu jäi küsimise taha vist …
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.