TS Laevade vastutus, kui tsikkel külili läheb

Kasutaja avatar

madismad

Re: TS Laevade vastutus, kui tsikkel külili läheb

Lugemata postitus Postitas madismad »

Spoiler
StreetMoto kirjutas:
iSlanderEST kirjutas:

Lisan pildi, kus ratas on külili. Pildilt on näha, et ratas oli küljejalal, siledal pinnal. Käik sees. Ratast ei ole madaldatud

Antud pildi põhjal (ei hakanud siia pilti topelt lisama) jääb mulle isiklikult see kukkumine üsna selgusetuks. Siin paistab kõik korrektne olevat. Kas selle kukkumise hetke videojäädvustust on ka nähtud, et selle põhjal otsustada, mis oli põhjuseks? Kas tõesti nii suur kõikumine, et üle tasakaalupunkti paremale ümber viskab? See praam peab ikka väga kaldu käima või saama tubli paugu, et vasakule kaldu tsikkel paremale külili visata.

Ainus asi, mida tsikli puhul märkan on see, et lenks on paremale viltu. Mina soovitan alati lenksu vasakule lukku panna, sest kui lenks hakkab kõikumisel liikuma, siis tsikli tasakaalupunkt muutub tublisti. Keskasendis või paremale keeratud lenksuga on küljejalal tsikkel palju ebastabiilsem kui vasakule lukustatud asendis. See on tingitud esiamordi kaldenurgast ja tsikli järeljooksu suurusest. Aga mina ei tea, et kuskil oleks kirjalikke juhiseid, et pane lenks kindlasti viltu, kasuta ainult küljejalga jne...

Igal juhul olen seisukohal, et kaamerad ongi paigaldatud selleks, et mingeid juhtumeid lahendada ja kui salvestusi ei vaadata tõenduseks ka selliste juhtumite puhul, siis milliste puhul üldse ??? Ja isegi kui selgub, et mingis protsessis oli laevafirmal tõrge (ei soovitatud rihmu, pandi vale koha peale jne), siis ongi see õppetund, et protseduuris teha muudatus ja kindlasti on olemas neil ka mingi tegevusvastutuse kindlustus sellisteks puhkudeks. Nii, et aja olemasolu ja viitsimise korral vaidleks mina ka :-)

Üks" pisikene" põhjus siiski võib olla ümberkukkumisel, lisaks laeva kõikumisele. Tagakohver. Kui kohvris oli midagi raskemat, siis ratta raskuskese liiga kõrgel

tee ei ole parkimise jaoks

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”