Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms

Lugemata postitus Postitas ranel »

krss kirjutas:
Krl kirjutas:

Mul oma poisid on nelja aastasest peale traktoriga tööd teinud nii, et ise kõrval ei vahi, kuid olen läheduses.[---] Minu isa siiski veel tohtis panna aknale "учебный" sildi ja ise õpetada.

Huvitav, mul ulatusi jalad pedaalideni alles traktoril 13 aastaselt ja sain ise traktoritega ringi sõita. Päris pikad 4 aastased sul siis :D Päris traktori rooli keerasin nii, et isa tallas pedaale ning 5 aastaselt ulatusin vaid rooli keerama.

Tänapäeval tohib samamoodi teha. Tingimused, õpetajal peab olema vähemalt 5a õpetatav kategooria taskus ja õpetatav peab autokoolis kursustel kirjas olema. Edasi on juba 2 min 10 eur bürokraatia, et see ametlikuks teha ning õppesõidu märk masinale. Ise olen ka nii juhendajana kirjas.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”