Bikepoindi töökuulutus ja ajateenistuse läbimise/vabastuse nõue → Re: bikepoindi töökuulutus ja ajateenistuse läbimise/vabastuse nõue
Re: bikepoindi töökuulutus ja ajateenistuse läbimise/vabastuse nõue
Heh, ma igaks juhuks mainin, et ma selle kuulutusega täpselt nii palju seotud, kui, et avastasin selle netist ja mõtlesin, et äkki kasulik info.
Aga, see on tõsine mure, et kui võtad endale junsu tööle, koolitad välja, võtad mõned projektid ja siis ta tõstab kaabut ja teatab, et järgmised 8 kuud ( on vist 8 eks) hooldab ta hoopis Iltiseid ducatide asemel
.
Hakka siis teda püksi kusma õpetama ja nimetussõrme otsast lõikama ![]()
Siin aga ei looda illusioone Vaid otsitakse pikaajalist töösuhet. Iseenesest ma ei näe selles midagi halba. Samas osasid tüüpe marineeritakse kuni 27 eluaastani ja siis antakse vabastus, mis ei ole normaalne. Mul on elust enesest 2 sellist näidet. Kus iga jumala aasta saadeti kordus komissioni ja mingit asjalikku vastust ei tulnud. Tüübid aga samal ajal ei julgenud ühtegi otsust teaha (töö, pere, laenud kinnisvara soetamiseks), sest ei ole kindel, et vahepeal sul tekib elus väike lünk. Küll heas mõttes. Aga siiski oleks ausam selline asi kohe peale keskkooli läbi elada. Siis on see kõik stressivabam.
Lisaks hoitakse aega kokku mõlemale poolele.
Diskrimineerimine oleks ta pigem kui oelsk öeldud, et AINUlT läbinud sõjaväe kohustuse. Või veel takka otsa sõjaväe kohustuse läbinud MEES. Ma tunnen ühte naisterahvast kes on kaitseväe kohustuse läbinud näiteks
Kuulutuses on ilusti sooneutraalsust hoitud.
Samas kas kui tegemist oleks NAIS mehhanikuga, kas ta peaks tooma siis tõendi, et ta ei kõlba vägedesse ja kui nüüd sellist tõendit ta ei saa
sest on sobilik, kas ta peab siis enne kandideerimist minema teenima ? ![]()
Siin kohal ei saa kohe üldse nõustauda Reimpsiga. Sest naine kes tahab saada last ei pruugi olla hullem variant. Ta võib tite teha ja pooleteise kuupärast tööle naasta, sest mees võib võtta isapuhkust. Sama teema paljulapseliste emadega tänapäeval paljud asjad käivad tagurpidi. Emad on lõvid ja Isad istuvad kodus lastega. Ja isegi kui tegemist on üksik emaga, siis korraliku sissetuleku juures on ka see probleem tänapäeva ühiskonnas rahaga parandatav lapsehoidja näol. Põhimõtteliselt Inglismaal sellist asja nagu meil 3a. emapuhkust vist väga ei olegi. Titt välja ja tööle tagasi 1,5 kuupärast. Tihtipeale peavad mõned tänapäeva naised on meestest kordades asjalikumad.
Aga ma saan aru küll mida Reimps mõtles. Ma lihtsalt toon välja selle veidi teise nurga alt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.