Me armastame Wazet

Kasutaja avatar

Ain
Tänanud: 92 korda
Tänatud: 243 korda

Re: Me armastame Wazet

Lugemata postitus Postitas Ain »

Ise arvan et tegelikult et ei saa omavahel võrrelda spets motonavi ja Waze.Minu arvamuse järgi on ainult üks korralik motonavi tootja-Garmin. Kes omab korralikku motonavi, see ilmselt arvab sama. Motonavi eelis minu jaoks on korralikud kohalikud kaardid. Paljud arvavad, et ostan kalli raha eest endale motonavi ja siis on kõik lahendatud... ilmselgelt see nii ei ole. Kõik sõltub muidugi kus liigud ja mida näha tahad. Kui palju metsas liikumist siis kindlasti tuleks osta juurde Eestlaste tehtud meie regiooni kaart- näit. Regio Eesti teed(kui liigud rohkem teedel) või Regio Eesti Topo (metsas ja maastikul liikujatele). Garmini enda kaart ajab asja ära kui liigud mööda teid. Motonavi ei karda vett, päikest ja töötab ka kindaga. Võibolla vähetähtis aga turvalisuse poolest peaks telefon olema jope rinnataskus. Kasvõi sellepärast et kui sõidad üksi ja sõidad teelt välja ja liikuda ei saa, siis on taskust võimalik võtta telo ja abi kutsuda...(see muidugi väga äärmuslik näide)
Ise oman kahte spets motonavi: Zümo 550 ja Zümo 660. Zümo550 siis rohkem saani peal.. Talvel näiteks Soomes saaniga sõites paned peale Soome topo ja kogu kohalik maastik koos saaniradadega jms. on kõik ilusti olemas. Keskendud ainult sõidule mitte ei raiska aega sellele kus oled ja kuhu minema pead..
Tomtom on minu jaoks suht sama Waze ja Garmini Euroopa kaartide poolest. Detailset maastikuvaadet sealt mina leidnud pole.

Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”