Me armastame Wazet

Kasutaja avatar

Teema algataja
urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2006 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Me armastame Wazet

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Macintosh kirjutas:

Ma mõistan, et see on väärtuslik informatsioon aga kuidas see võiks Wazega seostuda?

Waze töötab teatavasti telefonis ja mul on telefoniks A5.Wazet seostan mina ainult telefoniga.Meil on siin motofoorum vist? Ehk siis telefon peaks olema soovitatavalt mootorratta külge installeeritud?
Nii seostubki. :ner:

Peale doki kätte saamist teen väikese video,kus näitan kuidas kõik on kasutatav kinda ja ühe käega.Kui veel talveks pole läinud,siis teen veekatse aiavooliku abil ka ära.

Tuletan meelde,et teemaks siis jätkuvalt Waze kasutamine mootorratta peal ja kõik kes soovivad, võivad siin teemas oma lahendusi välja käia.Teema algatajana luban seda.
Lahenduseks loen mina kõike,mis on kuidagi tsikli,telefoni,ja ükskõik millise navigeerimis äpi kasutamisega seotud.
Võib ka niisama mula ajada, kaasaarvatud ilkumine,mida sina siiani siin teed.Parem muidugi kui midagi välja pakud,millest ka teistel võiks abi olla.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”