Me armastame Wazet

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Me armastame Wazet

Lugemata postitus Postitas will111 »

järvevana tee, tammsaare on täiesti võimalik ilmselt ka kauem venida kui kõige sobivamal hetkel sinna satud. tund aega olen seal korra isiklikult seisnud küll. seda ma nüüd meetrite täpsusega mõõtnud ei ole, kas seal on just 2km venimist või kui palju. äkki on siis 3km. aga ummikud on seal umbes espaki poe juurest kenasti tondi selverini näiteks. ja eks ka sealt edasi...kuigi siis edasi liikumise tempo natuke kiirem.
enam nüüd pole väga asja olnud sõita aga varem kui elasin kosmoses siis parimatel momentidel olid ummikud kuskil endise kalevi kommivabriku juurest kosmose ristmikuni. ka seal olen isiklikult veninud 40+min vahemaad, mida on kuskil poolteist kilomeetrit. muidugi ma olen selline isik, et ega ma üldiselt ummikusse istuma ei lähe, parem olen tööl kella 7ni ja sõidan siis 10 minutiga koju, kui et olen tööl 5ni ja sõidan koju 45 minutit.

hommikuti pirita tee linna poole. jällegi, ei tea meetrite täpsusega selle umbes lõigu pikkust nüüd otseselt aga eks ta kuskil 2km võis olla. tund aega ma seal küll vist ei ole päris istunud, 45 mintsa küll. aga ma ei istunud ka sellel kõige magusamal momendil...ja sellest on aastaid möödas, väga kahtlen, et tallinnas, pirital või viimsis vahepeal autosid on vähemaks jäänud :D

põmst eks asja point oli see, et tallinn võib ju mõõtmetelt olla väike linn aga see ei tähenda, et siin ei oleks piisavalt võimalusi istuda ja oma elu raisata. võibolla jah pole need ummikud päris iga päev nii hullud või ei kesta nii kaua kui mõnes suuremas linnas, aga olemas nad on. ja kindlasti "maitseid" on selles osas erinevaid ja mõni väidab, et iga päev näiteks poolteist tundi kokku autos passida ja gaasi hingata on very fine. aga noh selle maitse üle vaidlema siin teemas pole ilmselt mõtet hakata. igaljuhul, kui ma oleksin sunnitud ummikus istuma igapäevaselt ja kui mingi rakenduse kasutamine aitaks mul kokku hoida kasvõi ainult pool tundi iga päeva kohta, pakkudes välja alternatiivset route'i siis ma oleksin sellegi üle juba õnnelik.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”