Tdm 850 4tx rehvid
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
Re: Tdm 850 4tx rehvid
Tanel265 kirjutas:Seis siis selline et tagarehv on siledaks kulunud ja ette tuleb võtta rehvi vahetus. Siinkohal uuriks, et millised rehvid teie TDM-il all on. I
Enda rattal oli ostes all Bridgestone BT-45.
Tere
kas küsimus tõstatatud puhtalt uudishimust, et millised rehvid on Eestis TDM omanike seas popid või otsid sa endale uusi rehve ja loodad et kõige popim on ka sulle kõige sobivam?
pakun et pigem valid rehvi endale. rehvivalik sõltub sinu sõidustiilist ja eelistustest kuid kuldreegel on et uuem mudel on väga harva viletsam kui vanemad mudelid ja kui sul kindlaid eelistusi ja nõudmisi ei ole siis suurte tootjate tippmudelid on tavakasutuseks kõik väga ok. vali kasvõi mustri välimuse järgi.
Lähtudes bt-45 -est ... kuna sporttouring rehvide puhul on minu eelistus ikka Bridsu olnud siis ütleks T 30 EVO. kestab 10k+ ja pidamist iga ilmaga rohkem kui TDM lükkab. mulle meeldis poonusena väga hea võimekus kruusal ja freesitud asfaldil jne. ehk ebatasased teed.
kui aga kruus meeldib (või ei meeldi aga aeg ajalt satub siiski ette) ja hooajal läbisõit 10k kanti jääb, on ehk mõistlikum hoopis dualsport rehvide poole vaadata? maanteesõidu omadused ei ole tänapäeval enam halvemad sport touring rehvidest aga kruusasuutlikus palju parem.
Pirelli uus Scorpion trail 2 nt. võidab teste. Conti Trail Attack 2 on ilmselt hea ja minu eelistus selles segmendis Metzeler Tourance Next.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.