Me armastame Wazet
-
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Me armastame Wazet
Spoiler
ovaaP kirjutas:Ostsin veebruar 2017 TomTom jaoks tasulise kaardi ja selles oli juba sees näiteks Kuressaares 2016.a lõpus ehitatud Tallinna ja Smuuli tn ringristmik. Samuti sõitsin suvel Slovakkiasse ja ei ole olnud sellist kohta mida ei ole kaardil olnud. Ma arvan küll, et tasuliste ja tasuta kaartide sisul on vahe, vähemalt TomTomi puhul.
Võimalik,ma piirdusin tasuta versiooniga ja seal oli natuke nagu puudulik see kaart.Mul oli siis tegemist äpiga telefoni,mitte TomTom navigaatoriga.Samas meeldis suurte kirjade ja nuppudega menüü.Võiks ka kindaga kergelt kasutatav olla.
Teisalt ega ma poleks seda ostetavat isegi vajanud.Osmand+ telefonis ja Garminid eluaegse uuendusega olemas.
Osmand+ kasutab vist ka lisaks GPS signaalile andmeside,sest navigeerib isegi majas sees,kus Garminil pilt seisab.
Uurisin ka niisama kaarte ja ka Osmand+-l puudub inf ringteel Lagedi kandis toimunud muudatustest ja ka Kuressaares Tallinna tänava muudatused puuduvad.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.