Me armastame Wazet

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

Re: Me armastame Wazet

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

ranel kirjutas:
M.T. kirjutas:

Küsimus kah osadele, millega te selle netimahu nii meeletult ära kasutate, et mingitest andmeside pakettidest ei jätku?

Muusika kuulamine otse netist võtab lõviosa ning pilveteenused. Ei viitsi seda raadiolevi kuulata, kui on olemas palju parem digitaalne alternatiiv.

Mul jookseb koguaeg waze ning netiraadio. Ei tea ei kulu seda netti nii meeletult. Kõik syncimised jms jura jookseb koguaeg taustal 7gb pakett 4-5 gb kulust eriti üle ei lähe.

EU sama hinnaga reklaami jutuvada on ka paras bs! Eestis pole kuu aja jooksul nett täis saanud. kahe nädalase reisi ajal sai poole pealt nett "täis" (tegelikult 1gb) ja pandi kinni. mulin, mida telia oma õigustuseks ajas oli jama kuubis (nad olid ikka seda lubades rohkem mõelnud naaberriike (poola ei kõlvanud selleks) uus pakett, mis siis telefoni teel tehtud sai neti avamiseks oli oluliselt kallim (ei viitsi vihastada pole üks operaator teisest parem) (sama hinnaga saad kasutada 1gb ulatuses ühesõnaga kui neil vaja siis saad ka EUs maksta)

Aga noh emad ja tütred. Mõnele waze mõnele tomtom, mõnele googlemaps mõnele gloobus. Eks see on kinni nii harjumustest kui ka vajadustest.
Ma olen kuulnud, et osad kasutavad isegi iphone :shock:

Kui sõidan EUs ja mul on nett ja soovin teada kaameraid, kõige värskemat kaarti, kõige värskemat liiklusinfot siis on waze väga hea. Kui sõidan ilma netita kõrgestani siis pole wazega suurt midagi teha. Enne waze kasutasin googlemapsi ja kui sõbrad hakkasid wazet kasutama siis algul tundus mingi tittede mäng, et korjad mingeid punkte ja mullikesi jms. Aga lõpuks installisin ära ja info hulk/iseloom ning ajakohasus on interneti levialas asustatud EU piirkondades mu arust üsna esirinnas (okei vahest ajab ikka totaalset kelbast ka :D ja tuleb mõni konkureeriv toode appi võtta)

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”