Me armastame Wazet

Kasutaja avatar

Teema algataja
urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2006 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Me armastame Wazet

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Macintosh kirjutas:
mx77 kirjutas:

Mind häirib, et sa räägid tavanavigaatoritest kasutades nende kohta nimetust GPS, nagu saaks su armastataud Waze oma asukohamäärangu mingi muu meetodiga, tegelikult ikka sama vana hea GPS on ka tema puhul.

Kui siin juba targutamiseks läks siis ma löön ka kaasa. :wink: GPS on sateliidisüsteem, mille abil elektoonilised vastuvõtjad on võimelised määratlema asukohta ja kasutades signaalis sisalduvat ajatemplit välja arvutama liikumiskiirust. GPS'il pole udust aimugi, mis asi on tee, kus see asub ja kuhu sina plaanid minna. Sellega tegeleb kaartidega seade, mida kutsutakse navigatsiooniseadmeks, lühandatult naviks. Seega ei navigeeri GPS mitte kuhugi, navigeerimisega tegeleb navi.
:ner:

Korrekt,ma eeldasin,et teemas osalejad seda teavad.
Jah nimetasin GPS-ks meelevaldselt siis nö vanakooli navigaatorit a´la Garmin,mis minul olemas. Ehk,siis kus ma olen eelnevates postides kirjutanud GPS,siis seda võiks lugeda pigem Garmin.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”