Me armastame Wazet → Me armastame Wazet

Kasutaja avatar

Teema algataja
urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2006 korda
Tänatud: 596 korda

Me armastame Wazet

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Jesper kirjutas:

Ma ka nagu olen siiamaani suutnud Jürri ilma Wazeta saada, isegi Kiviõlis on käidud! Igasugu "suunab kuhugi kuhu pole vaja"-olukordade puhul lihtsalt vaatad kaardilt (kasvõi navi sees olevalt) alternatiivse tee ja sõidad seda :) Urmase jutu järgi jääks nagu mulje, et enne GPS-ide leiutamist inimesed ei sõitnudki kunagi kodulinnast kaugemale.

Loomulikult saan mina ilma selleta hakkama ja isegi väga hästi saan,aga abiline,mis aitab teha kiiremaid otsuseid on tänapäeva kiires maailmas vajalik.GPS-i kaardilt pole sul midagi vaadata,kui seda teed kus asud,seal olemaski pole,tee kaart nii suureks kui zuumida annab.
Vajalik on navigaator(ükskõik milline) ikka võõral maal ja see Lagedi -Jüri lõik oli pelgalt käepärane näide,mis samas oleks ilmselt vajalik välismaalasele,kes siia satub.Vaevalt,et sina Hamburgi kandi tee ehitustega ja suletud teedega, ilma abiliseta kursis oled.Sama käib siis suvalise välismaalase kohta meil siin.
MX77 oli ju ka "tänu" GPS-le Milano kandis kuuses,aga ilmselt oleks muud lahendust kasutades kiirelt sealt mööda saanud.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”