Tänavalegaalne ringrajaratas

Mariella Lünka

Re: Tänavalegaalne ringrajaratas

Lugemata postitus Postitas Mariella Lünka »

kalleu kirjutas:

Käigunäidik on nice-to-have nimekirjas :D

Stock lenks tundub natuke liiga kitsas, tahaks kurvis paremat täpsust ja tundlikkust.
Küsin pikemate clip-on torude kohta, kes on vahetanud. Kui palju pikemad panite? 1cm? 2cm?

Ja teine küsimus on gaasirutska kohta. Täna pean täisgaasi saamiseks keerama rutskat peaaegu 3/4 täispööret, mis on ilma vahepeal käe asendit tõstmata võimatu. Tahaks lühendada selle 1/2 pöörde peale. Jällegi küsiks tagasidet eelkõige neilt, kes on muutnud ja millega sealjuures arvestada (alguses ettevaatlikum kindlasti)?

Clip-onidega on selline lugu, et tuleks veidi eeltööd teha just lähtuvalt sinu rattast - neid on erinevatelt tootjatelt erinevate nurkadega, erineva pikkusega jne. See kõik on väga subjektiivne, samuti nagu see kui palju neid lenkse laiali ajada rajal. Olen näinud neid kes sõidavad lenks laiali nagu krossikaga ja neid kellel lenks suhteliselt koos nagu OEM. Seega väga raske midagi ühest soovitada, see pigem selline proovimise värk. Ja esialgu ma tegelikult ei näeks sul üldse mõtet neid vahetada, mina sõitsin esimesed 2 hooaega originaallenksuga mis oli lihtsalt veidi laiali lükatud, ei oska tagantjärgi kuidagi valeks otsuseks seda pidada. Mõelda võiks niipidi, et kui oled pikemate kätega siis võta sügavamate nurkadega ja pikemad clipid kui lühematega siis vastupidi.

Gaasirutska vahetusel on kindlasti mõtet kui sul on ebamugav rutskat põhjani keerata. Liiga lühikest gaasi alguses ei soovitaks panna, pigem mingi selline kuldne kesktee. Alguses võib see su siklitunnetusele veidi häirivalt mõjuda kui liiga lühikeseks selle teed. Vaata näiteks netist erinevatest foorumitest mida sinu rattale inimesed soovitavad ja kasutavad, googelda.

Viimati muutis Mariella Lünka, 30 Okt 2017, 11:56, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”