Moto-GPS mobiiltelefoni baasil → Re: Tarkvara

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Postitusi: 3121
Liitunud: 30 Aug 2016, 12:52
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 484 korda
Tänatud: 579 korda

Re: Tarkvara

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Mul mingi sony xperia lenksul. Sellel on külgkontaktidega laadimine (veekindel) telefon uuena on ka veekindel, aga tema koostekvaliteet on üsna pask ning see veekindlus pikalt ei püsi.
Aga kuna ta on natuke klaasi all peidus (sõiduajal peale ei saja) siis pole hullu. mulle meeldivad need külglaadimise kontaktid. Smart Connect connectib kiivrisse ning käivitab waze, välja võttes kustub ekraan ja rakendused sulguvad. Ainult pane ja võta ei muud. (täisautomaagiline setup)

Kinnastega kasutamine: Ühed tsiklikindad võimaldavad kasutada (olen isegi tekste sõiduajal kirjutanud (täiesti asustamata saarel, kus on pehmed teed ja vatist teepeenrad ning liikudes jalakäia kiirusega, lisaks on selline tegevus seal legaalne, asukohta ei avalda :D)

Teised kindad ei reageeri üheski asendis. Mõte oli natuke googeldada ning nutinäppimise kinnastel (kinda sõrmel on mingi materjal, millele nühvlid reageerivad) kasutatav materjal välja selgitada ning nühkimist võimaldav matrjali tükk kinda sõrmele liimida. Aga kuna mitte reageerivaid kindaid kasutan harva siis mõtteks on see jäänud. Samas siin keegi võib juba teada, mis materjali kinda sõrmele kleepimine selle kaapelauaga sõbraks teeb. Kuna sõidan enamasti põhjapoolses euroopas ja veel rohkem ainult eestis siis rohkemaks hetkel vajadus puudub.
Kuid olen üsna veendudnud, et tõsisemal motomatkal see telefon seal sellises seades ennast ei õigusta. Ilusate ilmadega eestis ning euroopas asfalti mõõta metsmailm ja polshe ka (mida vähem kila kola ja juhtmeid jne kaasas seda parem)

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”