Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

stev666
Postitusi: 998
Liitunud: 03 Mär 2008, 21:48
Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
Asukoht: Tartu
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 25 korda

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas stev666 »

Spoiler
urmas66 kirjutas:
stev666 kirjutas:

Sõitsin ka mobiiliga ja kiitsin, seni kui sai soetatut montana. Lõpuks on ikka nii et las navi navigeerib ja telefon helistab.

Kui jätta kõrvale teedeta maastik,siis mida Montana enam annab või mida temaga rohkem teha saab, võrreldes tava Garmini või Waze-ga?
Liiklusinfo(ummikud-teesulud)? Politsei? kiiruskaamerad? Teeremondid? Ohtlikud kohad teel?Navigeerimine läbi paljude riikide ja vahepunktide otse sihtkohta?

Minu kogemus ütleb,et tavaline Garmin annab lääne euroopas liiklusinfot mingil määral,aga idapool see puudub sisuliselt.Waze teeb siin minu jaoks silmad ette mitmekordselt.
GPS tuleb minu ajoks arvesse alles väljudes EU piirest,sest seal võib juhtuda ,et admesidet kasutades hakkab rahakotile mõjuma.

Maaks kirjutas:

Kas riistvara poolelt ei ole mõnel tootjal juhtmevaba laadimist? Kui laadimine hoidikusse integreerida, siis saaks USB otsa korgiga kinni panna ja veekindluise paremaks.

Samsung A5-e USB pesa on iseenesest veekindel.Veekindel pole juhe mis sinna sisse läheb ehk see lühistub märjas olekus.Aga nagu eespool kirjeldasin,siis see laadimine pole uuematel telefonidel nagu ntks A5 üldse probleem,akut jagub piisavalt ja ega sa kogu reisi siis vihmasajus ka ei veeda.

E:S7 ja S8 on juhtmevaba laadimisega ja iphone 8 on ka juhtmevaba laadimisega.Hind muidugi ei ole neil normaalne.

See teema näitabki mida motonavi annab. Jääb ära selline pusimine ja leiutamine. Reisi algul paned ratta külge ja kodus võtad ära. Waze on eraldi teema, ise seda ei kasuta ja arvan et enamus motomatkajaid sellest puudust ei tunne. Ei väidagi et montana zümost millegi poolest väga parem on, lihtsalt endale sattus montana, vaatasin ka zümosid.



dr800 2x

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”