Piduriketaste puurimine.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Piduriketaste puurimine.
will111 kirjutas:......... ja kuigi kindlasti on igasuguste isekatsetamistega palju faile (% ilmselt üle 50) siis paraku sa pead nõustuma, et on ka õnnestumisi. võiks isegi öelda, et on mingi arvestatav hulk turul olevaid edukaid tooteid, mis tõenäoliselt on alguse saanud näiteks kellegi katsetamisest ja/või soovist mõnda imeuhket tehaselahendust muuta või parendada
Nii on,et katsetamised alati ei õnnestu,aga tegija üldiselt õpib midagi ise tehes.Ma pean lugu neist,kes iste teha julgevad ja kui veel midagi välja ka tuleb,siis on ju väga lahe.Mina arvan,et palju faile on ka tegija käelistes oskuste ja teadmiste taha kinni jäänud.
Moto võidusõidu asjadega pole kohe üldse kursis,aga auto võidusõidus kasutatakse kohati üldse mitte autodele ettenähtud lahendusi ja osasid.Näiteks kütusesüsteemi ühendused lennukitelt jne.
jesperi loogika järgi ei tohi midagi, mitte sellele rattale mõeldut kasutada.Samas on ka siin foorumis kümneid projektipäevikud,kus osavad mehed teevad ime asju ja originaalist ei jää midagi järele(kaasa arvatud piduritest,sest need tehakse paremaks).
Mis puutub antud teema aukudele nö poldi pesa lisaks freesimisse,siis seda on võimalik ka lihtsas puurpingis teha,kui oskad teritada puuri vastavalt.Mina ei oska,aga mul on üks sõber(insener paberitega muideks),kes oskab ja olen analoogseid asju teinud.No ei ole keeruline töö.Akutrelliga seda ei tee,aga freesijat ka vaja ilmselt ei läheks.
Ma oskan enda arust ka puuri teritada,aga peale seda kui see sõber mulle ühe uue puuri ükskord mingi töö jaoks teritas ma ise seda enam ei tee, vaid lasen temal teha.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.