Tänavalegaalne ringrajaratas

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Tänavalegaalne ringrajaratas

Lugemata postitus Postitas will111 »

liiga palju olete kirjutanud nii noore teema kohta :( ei jõua lugedagi kõike...

aga Ardille "Kui keerasin vedrud jäigemaks ühe tiiru" - preload tegelikult vedru jäigemaks ega pehmemaks ei keera. See muudab vaid esiotsa kõrgust. Ütleme nii, et muutub see koht kust algab amordi kokkusurumine kui sa pidurid peale väänad, aga lõpuks see vahemaa mille võrra amort kokku surutakse on ikkagi sisuliselt sama (võibolla millimeeter vähem, mis praktikas ei oma tähtsust). Niinimet mahakäimine seega tegelikult ei muutu sellest absoluutselt, ainult tsikli geomeetria (üsna vähesel määral). Vedru tuleb vahetada füüsiliselt jäigema vastu, või siis natuke võib kasu olla ka compressioni peale keeramisest ning õlikoguse suurendamisest amortides. 100% õige tee on siiski vaid vedru enda parameetrit muutmine, kõik muu on tegelikult selline hädaabi.

Rooliamordi peale ma praeguses faasis sinu asemel ei mõtleks. Mul on sama ratas, sama OEM amordiga ja mul pole olnud ühtegi olukorda ei rajal ega väljaspool rada sõites, kus oleks tundnud, et sellest kuidagi väheks jääb või selle koha pealt midagi ette oleks heita. Kindlasti tasub mõelda pärnu jaoks (või üldse kusiganes aja peale sõidu puhul ma usun) ülekande vahetamise peale. päris kõva upgrade oleks ka miski tükimaad parem aga muidugi ka tükimaad kallim tagumine amort. ma veel mõtlen, kas ja millal selle upgrade täpselt ette võtan. Ideaalis tahaks esmalt olemasolevaga olla suuteline sõitma vähemalt 1.28 :D

Parimad upgrade'd on alati need kaks: munade kasvatamine ja dieet :ner:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”