VihurMoto Rahvaliiga 2017

911
Tsikkel: Zx6r
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 1 kord

Re: VihurMoto Rahvaliiga 2017

Lugemata postitus Postitas 911 »

Tere

Lugesin siin kõik need sõnavõtud järjest läbi. Huvitav lugemine.
Lühidalt siis:
Kalleu - üldiselt nõus. Mitte selle pärast, et rajal oleks hirmus ohtlik, kui ühel mehel on vihmakad all. Ise ei ole kunagi vihmakatega sõitnud - ei oska kommenteerida. Vaid selle pärast, et tal on eelis ( saab ta siis punkte või mitte). Tegemist on siiski võistlusega. Võistlus peaks toimuma võrdsetel alustel.
Will111 - Saan aru, et sa ei ole võistlusel/võistlustel osalenud. Senikaua, kui sa seda teinud ei ole - ära kommenteeri. Kui oled ühe võistluse maha pidanud ja kõiki neid
Vvõistlustega kaasas käivaid emotsioone kogenud. Palun väga - kirjuta ja kommenteeri palju soovid. Muidugi soovitan osaleda - arened kiiresti ja emotsioonid on laeni.
Margus - Auto24ring ei ole piisavalt lai ohututeks möödasõitudeks. Kiirused on suured ja ratas käitub nende kiiruste juures natuke teisiti, kui kardiradadel. Võib olla, kui hobujõude on nii palju, et suudad seda teha sirgel. Mitte pidurdusmaal ega kurvis.
Ka ei ole sina minu teada Audrus võistelnud.
Boobush - edu rajal. Soovitan siiski alla panna samad rehvid, mis teistelgi. Sellega austad ennast ja kaasvõistlejaid. Reeglid reegliteks. Saan aru, et teistega võrdses seisus on vb mark taga otsas sõita viimaste kohtade pärast. Seda kukkumise juttu
ära palun rohkem räägi. Kuivaga lähed ka slikkidega, sest siis on ohutum?
Minu meelest ringraja mõte on areneda, areneda, areneda. Ma arvan, et arenesid sama palju selle sõiduga nagu teisedki. Lihtsalt said nii mõnegi vildaka pilgu.

Respekt kõigile, kes rajal ära käisid ja võistlesid. Minu arust on palju olulisem kogemus ja feeling, mis rajalt kaasa tuleb/tuli. Ja pealegi, need tüübid, kes madistavad rajal ei viitsigi enam tänaval paugutada ja foori tagant täpiks lasta.

Pikk jutt....s..t jutt.

Kui huvi on siis võin enda c-klassi arengust ja kogemustest rääkida. Sest minu arust ei ole eriti neid ringraja sõitjaid, kes foorumis räägiksid, millega nad sõidavad, mida rattaga teinud on ja kuidas nad enda jaoks on lahendanud igasugused wheel hopi mured vms.

Edu rahvas

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”