Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms → Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms

Lugemata postitus Postitas AzA »

Jaaa, muidugi M.T. me soovime, mina soovin ka, et inimene, kelle tööle olen palganud minuga viisakas oleks .... aga .... ega sest enne lõplikult aru saa, kui süsteemi seestpoolt veidi näeb. Probleem on motivatsioonis, üli eri äärmustes nõuetes jne. jne. Tegu on ülimalt laialdasi teadmisi ja vaimu nõudva ametiga ..... 700 eest kuus (lol) (Maxima klienditeenindajaga võrdlus on mets, neil pole vaja olla Chuck Norris, juuramagister, Rossi ja terapeut ühes nahas). Jebatt sõbrad, meist keegi ei teeks selle raha eest seda tööd, uskuge mind :mrgreen: Patrulnikut mitte, küll aga oleks lõbus kuskil mingi kamissaarina paari tonni eest patrulnikutele seletada, et nad peavad viisakad olema nii maamees Matiga, kes tahab naisega kahasse olevat Zubrjonokit pooleks saagida ja siis Alari, Ahmedi ja Dimaga, kes parasjagu kellegi 13 aastast tütart näperdavad .... annaks jumal, et must patrull ei saaks (lol)
"Vana, paks, higistav" ..... võtab asja kokku, noored entusiastlikud on esialgu viisakad, aga kui oled 20 aastat süsteemis olnud ja ikka veel patrull, siis lihtsalt on viimaks "pohhui" ... paraku, see on inimlik .... kui te vaid teaksite, mis seal seespool toimub :(
Juba 10 aastat püüdnud unustada, ikka veel ei õnnestu.
Mendina olen süsteemis olnud 18 aastasena umbes 13 kuud ... mustas mundris .... esimene aasta on lõbus ja võtad kõiki individuaalselt, seejärel .... mis vahet seal on, lüüakse teie taga uks samamoodi pauguga kinni nagu suvalise vägistaja taga, keegi ei viitsi enam nuputada.
Ilmne, miks sealt lahkusin, aga need, kes ei saa, ei taha, ei või .... mis nendega?

Empaatilistel inimestel on süsteemides üliraske vaimselt töötada, seega enamik sealt lahkuvad, aga .... klientidena ootame just empaatilisi sinna, siis kui meie nendega kohtume, aga kui kohtuvad härrastega Kemerovost või Permist, siis ootame neilt psühhopaatia kanti kalduvat konkreetsust ....

Palju te selliseid universaalseid vaimu Da Vincisid tunnete?

See probleem pole "mina soovin" stiilis lahendatav :(

Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”